Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Pa na to je Gaga i mislila a ja samo dao pravu lokaciju gde je bilo :D
    Slika
    Slika
  • caca
    Amater
    Amater

od caca » pre 16 godine

Iz koje godine ti je film "laki vozac" ?ako sam dobro prevela?
    Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Easy Rider (1969)

Slika
    Slika
    Slika
    Slika
  • caca
    Amater
    Amater

od caca » pre 16 godine

Super Gigo moja mama je tada imala 8 godina zamisli gde sam ja bila tada?!?!
    A nisam pogresila to je i naziv modela koji je vozio Fonda u tom filmu tako da nije samo film
    Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
  • Nicky_72
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Nicky_72 » pre 16 godine

Gigo,pozdrav i od mene...Je li sada mlad mesec na redu?Prijavila bih se za mesecarenje jer nisam odavno,a na mlad mesec imam najvise uspeha.
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik

od JOVANA83 » pre 16 godine

Gigo da li smem sutra da pravi projanicu sa jajima,jer je logicno ako ide testanina koja sadrzi jaja,onda moze i ovo ili gresim?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Nicky_72 napisao:Gigo,pozdrav i od mene...Je li sada mlad mesec na redu?Prijavila bih se za mesecarenje jer nisam odavno,a na mlad mesec imam najvise uspeha.

Jeste Nicky 25.02.2009 od 02:35

JOVANA83 napisao:Gigo da li smem sutra da pravi projanicu sa jajima,jer je logicno ako ide testanina koja sadrzi jaja,onda moze i ovo ili gresim?

Po pravilu NE, jaja što idu u testo su u jako zanemarljivoj količini a obično ih i nema. Zato pri izboru testenine se obično i gleda da je bez jaja.
    Slika
    Slika
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik

od JOVANA83 » pre 16 godine

Hvala Gigo,znaci pravicu bez jaja sa spanacem ili gibanicu sa spanacem :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Prijatno
    Slika
    Slika
  • Maya
    Početnik
    Početnik

od Maya » pre 16 godine

Gigili kad je kod mene mena? Juce sam vodenarila i bilo je super pa rekoh mozda da opet sad 25-og probam :wink:
  • Naca30
    Početnik
    Početnik

od Naca30 » pre 16 godine

Cao Gigo, izvini sto zavrsih kod tebe ali ne znam koga da pitam :oops: Za tebe sigurno glupo pitanje, ali meni stvarno nije jasno kakve veze mlad mesec ima sa dijetom, dali se tad najbolje gube kile ili sta???i ako jeste, sta se radi za taj dan, pije se samo voda??

:oops: :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Mayo treba samo da oduzmeš vremensku razliku od naše zone do zone gde živiš i imaćeš početak, ako mena počinje kod nas 25.02.2009 u 02:35 a koliko se sećam da je vremenska razlika 7 sati onda je početak kod tebe 24.02.2009 u 19:35

Naco, Giga se drži jednog za mene veoma važnog pravila: Nema glupavih pitanja ima samo glupavih odgovora 8)
    Na mesečevu menu se pije voda i eventualno blagi čajevi ili voda sa malko limuna u sebi (nikako prava limunada)
    Opšte je poznat uticaj meseca na vodu te je i samim tim ima i uticaja na vodu u našem organizmu te je tim danima ne mesečeve mene kada konzumiramo samo tečnost efekat čišćenja organizma sa vodom i najveći. Na dan t.j. u vreme održavanja mene se nevrši proces mršavljenja, tada se vrši proces čišćenja t.j. ispiranja organizma a proces mršavljenja se vrši između mena pravilnim načinom ishrane na dijeti za koju si se opredelila. A inače je opšte poznata mena na mlad mesec koja sada pada na 25.02.2009 a koja spada u najjaču menu.
    Slika
    Slika
  • Naca30
    Početnik
    Početnik

aha, pa dobro kad nema glupih pitanja :D onda sledi vec sledece pitanje? :D meni na 25. pada vitaminski dan, dali smem da ga zamenim sa vodenim i kako posle toga nastavljam??

to bese za veceras sa pitanjcima :oops: :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Naco, moja lična preporuka je da se mesečeve mene ne održavaju bar ne u prva dva meseca, mora organizam da se navikne na manje hrane t.j. da se za to vreme ubije želja za većom količinom hrane a za taj period ćeš već imati 2 redovna vodena dana i imaćeš predstavu da li možeš izdržati ili ne. Tebi lično pošto ti se idealno poklopilo vitaminski dan sa menom bih toplo preporučio da ostaneš na vitaminskom danu možda malo da smanjiš unos voća i da povećaš unos vode.
    Slika
    Slika
  • Naca30
    Početnik
    Početnik

e pa hvalavi, onda cu po vasoj licnoj preporuci, kako vi kazete :wink:

laka nocica :D
Odgovori 9479 postova