Gigo, čoveče, eto mene valjda na 201. strani, ali ti čestitam i tih 200 i želim ti još puno po 200 tj. da nastaviš da se družiš sa nama ženama (akcenat na prvom a).
Pa ti, izgleda, kao šlang čovek sada nama ove izvodiš neke sado-mazo varijante, te torte, te plazme, te zazubice.... Sramota....

Ali ja za tebe, ovako kao početnik, imam neka pitanja jer mi je stvarno smor da čitam sve od početka do kraja.
Izvini što te vraćam u mrsku prošlost, ali od tvojih 170 kg, koje vidim na početku, ne vidim sredinu i kraj i na kraju održavanje, pa te molim da za nas početnike kažeš koliko imaš sada kilograma.
I, da li si ikada razmišljao koliko si nekada, davno, davno, jeo kalorija dnevno.
Pre neki dan gledah na TV Opru i neku emisiju o debelim, pardon, elegantno popunjenim osobama, i rekoše da su jeli po 5000 kcal dnevno i imali 200, 190, 230 kg a da su posle smršali. Uvek sam se pitala koliko ja to pojedem za jedan "normalan" obrok ili za slavski ručak, a još gore večeru, znaš ono (ako se sećaš) kad jedeš a ne znaš više gde ti staje i dolaziš kući kasno, posle tone hrane i brda piva (jer moj muž i ja smo globalno gledano pivopije) i brekćeš i otkopčavaš kajš još u dvorištu i tako dalje, i tako dalje...
Odgovori mi samo ako nisi zaboravio taj osećaj (a nadam se da jesi)
Pozz