Da je sve to bilo na stolu ispred mene ja bi istrcala napolje vristeci...ili bi bilo nesto jos strasnije....
(ali dobro, to sto ja gledam kako oko mene na velikom odmoru jedu pice i palacinke i cokoladice a ja grickam moje vocke i to je nesto
)
)

U BG vreme cmoljavo... Pravi onaj sivi depresivni dan za samoubistvo iz zasede... Trenutna temperatura 9 stepeni, u stanu 25 stepeni... Ja isla do prodavnice da kupim hleb, mleko i tako to... Sinoc na splavu bila neopevana guzva... Pazi kad nije bilo mesta za stajanje maltene... Nisam mogla da se provlacim do onih daljih separea pa smo dodavali ancer iznad glave... Sta je napalo narod ne znam... Valjda pretpraznicko raspolozenje... I tako do tri ujutro... Jutros se probudih sa bolnim ledjima... Odvikla sam da toliko stojim... 

Rea_Bi napisao:Gigo,sveznalice nasa,da te malo ugnjavim!U utorak imam slavu.Posto cisto sumnjam da ce me domacica pocastiti pasuljem, graskom,boranijom...,al pecenjem ili ribom hoce,mogu li da zamijenim dane tako da mi sjutra bude skrobni a preksjutra proteinski.Potom valjda ide Uh dan...Grijesim li ?Hvala.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.