mickovski napisao:Gigo kada je dan ugljenih hidrata da li moze da se jede salata(kupus)?To nigde ne pise.
Kako da ne nataša, jedi kupusa koliko ti je srcu drago ... na porciju kupusa ideš maksimalno kašiku ulja a ti sad vidi koliko možeš da pojedeš (porcija je otprilike količina za duboki tanjir) malo sirćeta i moja ti je preporuka da izrendaš na sitno rende i svežu šargarepu u kupus. Sve sam vitamin do vitamina.
@suzana & @miranda jeste u pravu ste bile bio sam karakter, ispred mene oval jagnjetine očišćeno sa kostiju i isečeno sve na zalogaj, ruska, francuska i lenjingradska salata, mini pogačice sa čvarcima, mini lepinjice, kajmak, pečene ljute paprike u ulju, torti jedno 10 a sitnih kolača nezna im se količina.
Za mene je bila spremna voda sa malko limuna i sve sam to samo otpratio pogledom a za mimu su spremili pored svih ovih đakonija voćnu salatu (inače danas nam je redovno vitaminski dan) ... onako poveću tako da je i ona bila karakter i svemu tome odolela.
Hteo bih da zahvalim slevljeničinim roditeljima na razumevanju i učinjenom trudu oko nas na rožendanu a slavljenici Sari u ime svih Vas sa foruma poželim sretan drugi rođendan.