Dobro jutro Gigo. Kakvo ti je ovo održavanje kad za ručak i večeru jedeš opet isto?
Zar ne bi trebalo, na primer, za ručak skrob a za večeru proteini ili obrnuto.
Znam da može i ovako kako ti planiraš, ali uvedi malo raznovrsnosti da ti ne dosadi.
Cmokić
Iskreno mi nesmeta, ali imam još koješta po frižideru što je ostalo od pre koji dan pa da se to pojede. Treba obezbediti mesto u frižideru za tu raznovrsnost
Jedva čekam da prečistiš frižider, pa da vidimo kakve kombinacije si smislio. Nisam komentarisala, pa sad da ti kažem - baklava izgleda super. Jedva čekam da iskoristim neku zgodnu priliku da isprobam ovaj recept.
Hvala na tome što ste konačno podelili sa nama tako dobro čuvanu tajnu baklave.
Cmokić
Ma nemogu da verujem da si jedva pola pojeo.
Ali i verujem ti,tako je bilo kod mene za babin rođendan.Dobro je to kad ti se želudac smanji i moraš količinski manje da jedeš.
Jutro je prelepo kao da je proleće a ne zima.Ovde nema vetra,sunčano je i trenutna temp. je 13 stepeni.
314pezos napisao:Hvala forumašice moje na poseti a iskreno govoreći i Mimi i meni je još teško od sinoćnje večere a videli ste iz mog posta koliko smo pojeli
Oce to ko puno jede !!! Vise ti ne prija mesanje namirnica.
cestitam i tebi i mimi na uspesno zavresnom krugu un dijete i na uspehu koji ste postigli isto tako zelim vam i da u ovom krugu odrzavanja oslabite jos poneki kilogram