od 314pezos » pre 16 godine
Raport sa večerašnjeg zakazanog brlja
Kao što sam najavio večeras je za večeru bila karađokina šnicla iz restorana Chiken Tikka iz NS. Naručili smo Mima i ja po jednu malu karađokinu (mala je pola od velike a mala je oko 15-16 cm i prečnika onako oko fi 5 cm. Kad smo je videli rakoh sebi Gigo ovo kad opleteš, biće ti malo. Prešo sam pola za 2 zalogaja, spojio viljušku i nož i rekao ja završio, ne mogu više da zinem, Kum i kuma me pogledaše onako ko u šoku, kad se kum sabro pa mi sve pipa čelo, samo što mi nije opipavao puls da vidi dal sam živ. Kaže da iako sam više nego vidno smršao, nije se nadao da ovo nemogu da pojedem (i Mima je stala na pola), Uz karađokinu smo jeli pomfrita i kupus saatu.
Večera je bila do 9h i od onda ja se osećam nekako teško i prepunog stomaka. Nemogu da verujem samom sebi da sam pojeo samo toliko, Pa ja sam jeo onu veliku varijantu računajte oko 35 cm karađokine šnicle, tako ladno da sam mogao posle sat vremena da idem negde nešto usput da prezalogiajim. Mora da mi se želudac spamprčio i neprima više hrane koliko je pre mogao.