Bravo,Gigice... Pa,ovde je stvarno jedna bas fina atmosfera,puno je pozitivne energije,svi se bodrimo,podsticemo jedni druge na zdrav nacin ishrane... Sve u svemu,forum je bombonica!
Jednog dana i kad budem dostigao neku cifru da nemoram držati dijetu ... moraću da lažem moderatora (nadam se da me nije čuo ... a videće) da sam na dijeti nebili bio na ovom forumu, mada bi trebali da svi koji dostignu cilj dobiju status počasnog člana do onog momenta dok se opet ne ugoje i počnu opet da drže dijetu.
Ne moraš nikoga da lažeš.
Na forumu mogu da budu svi koji to žele.
Nekad je teže održati stečenu kilažu nego je postići.
Zato nam je podrška i kritika potrebna i nakon dijete.
Sedi tu gde jesi i ne pričaj svašta
Yuhuuuuuuuuuuu Gigo,pa ja sam onda vec pocasni clan.Jedino neki drugi problemi mogu da me sprece da budem na ovom forumu,ali iako sam na cilju ja ostajem sa vama.Gigile,na 30 str.imas moje slike od pre i sada pa uporedi rezultate ,mada mi svi kazu da sam bila lepsa debela.
Poslednja izmena od Nicky_72 u 27 Nov 2008, 13:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
Da ti kažem moj prvobitni cilj je bilo 70kg i kad sam bila blizu njega ja okrenem na 67kg.Tako da uvek ima lufta za neki kg dole.
Čak i kad se postigne željena kilaža nijedan član nije suvišan,on je tu da prati ostale i sugeriše.
ja sam prvi put postavila cilj na 75kg,pa kasnije na 70kg al i kad ga postignem,ja se nastavljam druziti sa vama,jer ako prekinem moji kg ima da se vrate .Prati cu druge i sebe drzati pod kontrolom