Ali...nekako,kao da sam svoje emocije,u nekom prošlim strastima,velikim ,nadrealnim ljubavima izgubila,ili izgorela.
.Žene,nose te sile,ali one sa ljubavlju i problemima lome muškarce/čast izuzetcima/.Rekla sam za jedan život,možda je meni dovoljno...ne znam,konkurs je otvoren,ima tu nekih kvaliteta
,ali mene ni koža ni srce ne dira.

samo sam gvrinula ovde, da ti mahnem, da sam ziva 

Mene najviše nervira što nema šanse da se organizujem da idem na neki fitnes...to treba i tačka. Našla sam neki sistem, ali kad krenu praznici, ludila, stresovi, ja malo po malo čalabrcnem ono što ne valja...i ne bude plus odmah, ali odjednom me zapljusne...
I ovaj cik cak me je bacio iz ravnoteže-jedem bezveze, jurcam i nikako da počnem kako treba..

,znate sta je problem bar tako nekako je kod mene kad krenes da mrsavis idu kilice toliko volje zelje imas,a kad si skoro na cilju nema te zelje ja sam to primetila kod sebe i bas mi je zao tako bi volela da mi se samo ona zelja ko na pocetku vrati,a sad kad te svi vide joj kolliko si smrsala a ja sad nezadovoljnijea nego na pocetku
..ovaj moj tiker moram da obnovim znaci smrsala sam 34kg za 9 meseci
te 4 zadnje kile sam odma na odmoru vratila stala na 88kg i odrzavala do polovine decembra i juros vaga pokazuje 94kgkatastrofa,puno je teze odrzavati nego smrsati u to me slazem sa vama sto posto,eto ja se tu izjada izvini debelucka 

Strasno i zalosno, ali istina 

(ne jedan)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.