Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Patrik
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Patrik » pre 12 godine

Ja od srca preporucujem i malinicu :hi-fi:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

22.Feb – V dan – 18/91 – II – Šezdesetdvojka uspešno rasterala loše sile!!!
    D: 1 banana
    U: salatica – kivi + jabuka
    U: povrtna supa iz kesice Quick – veštačka ali tako priiijaaaa
    R: salata – 2 manje jabuke + 1 banana + 1 pomorandža + seme lana + susam + cimet
    U: malo kikirikija
    U: malo kikirikija

Kako vreme leti…već prošlo 18 dana šezdesetdvojaštva….a ja živim normalno….pa čak i kad ove planete kidišu na mene….

Magi, bez sve šale….ja iz iskustva tumačim da je to pun mesec… a neko reče i ovo sa retrogradnim Saturnom i tome slično, Majkomila i Ruža..
    Ali rekla sam da će već sutra sve biti dobro….evo i današnji V dan je bio onaj pravi lepi V dan kada si sasvim OK što si na V…..i baš volim taj osećaj..
    Mojih prvih nekoliko V dana u prvom mesecu UN su mi bili kao po malo mrski..ali posle već nisam nikakav problem imala sa njima…povremeno sam imala V dane sa 56 obroka ali opet tu nije bilo puno kalorija jer je to ipak voće i eventualno povrće…

Divlja Ružo
    Želim ti to zaljubljivanje od sveg srca …nema ništa lepše…… a treba to i umeti….nije samo objekat u pitanju nego i subjekat treba da ume da živi…a u tebe ne sumnjam… a i kapiram da imaš nekog na umu..a možda i ne…nego si samo otvorila konkurs…
    Elem nadam se da će svi biti dobro i srećno i da će ti jedini ,,problem,, biti da obučeš svoj osmeh i omiljenu kombinaciju i pravo u taj provod…
    A najdunjica je baš najdunjica, odlična! Probaćeš i moju lozu hehe…
    Za AA….mislim ja da smo mi već na nekoj crnoj listi tajne službe foruma…veruj mi…možda nas i prisluškuju…još će nas u Hag poslati..

Za opomenu ti hvala, samo nastavi da me opominješ i budi grublja! Lako se sklizne u neki ,,ponor,, ali srećom mi iskusni jedači/nejedači znamo sebe i poznajemo sopstvene fore i slabosti, pa nema izgovora da se dozvoli sebi neko s***e u vidu potonuća u plus….Ne znam kako bih to podnela, verovatno kao opštu katastrofu..
    Srećom, moj osećaj nikad ne vara…loše sile oterah i sada sam čista ja ostala, bez loših uticaja…a čista ja zna šta joj je činiti…
    Goreopisani V dan iza mene….
    Inače sam evo već spremna, samo da se još malo provrtim ovde po ovim našim žurnalima i odoh i ja u malo HA…

Patrik, probaćemo i malinicu pa da bude najmalinica!

Vidimo se društvo, važno je da rasterah loše sile i planete!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • limunada
    Početnik
    Početnik

od limunada » pre 12 godine

Dobro ti je ono u vezi vode.Od kada sam na dijeti pocela sam da praktikujem da popijem casu vode cim se probudim i to mi je bes super.Medjutim,popijem i pre spavanja ,ali onda moram ustajati nocu,osecaj kad da cu puci :D
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Moja Debelićka,konkurs je otvoren još od jesenas. :shock: Ali...nekako,kao da sam svoje emocije,u nekom prošlim strastima,velikim ,nadrealnim ljubavima izgubila,ili izgorela.
    Ima ljubavi,posle kojih ništa više ne izgledati isto,ne zbog razočarenja,već zbog siline koja ih je pratila.
    Kad dodješ u neke godine ,shvatiš da neke sile od odakle,moraju biti milostive. :( .Žene,nose te sile,ali one sa ljubavlju i problemima lome muškarce/čast izuzetcima/.Rekla sam za jedan život,možda je meni dovoljno...ne znam,konkurs je otvoren,ima tu nekih kvaliteta 8) ,ali mene ni koža ni srce ne dira.
    Što se hrane tiče,moram malo pratiti tvoj dnevnik.Bez obzira,na moje velike simpatije prema tebi,i tvom načinu razmišljanja,ne znam dve stvari
    -da ne ubvrtiš,da je skidanje lako,pa da pomisliš,moći ceš uvek/to ne pali,uvek je sledeći put teže/
    -i da li ti slava udara u glavu :16:
    Ove dve,ili pak jedna stvar/možda se mogu svrstati zajedno/,su jedna tiha opasnost,koja virusno ulazi u mozak.
    Znaš da sam bila 91+91,i bila sam strašno striktna,samo što sam znala da mi je potrebno 6 meseci discipline,da od klice u mom umu naraste u biljku,koja posle raste sama od sebe.
    Grdim te iz ljubavi,al znam da ti to znaš. :009:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

Bravo za rasterivanje frlj dana :D
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

od hocu60 » pre 12 godine

:) samo sam gvrinula ovde, da ti mahnem, da sam ziva :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Dobar dan drustvo, hvala sto ste dosli a posebno Hocka koja je ozbiljno bolesna...
    Ruzo hvala ti! Nego, znam ja dobro da je tesko, ne znam da li si citala kad sam pravila zakljucak nakon prvih 91, tada sam pisala da se jako bojim... Tacnije, nije tesko bili skinuti nego je uzasno tesko odrzati....A ja sam bas sklona gojenju, kao i mnogi uostalom...Dobar deo zivota sam ja imala lepu liniju, ali nikad, bas nikad ni malo nije bilo lako to odrzati, od puberteta na ovamo....uvek sa mnogo paznje i truda, a sada samo moze biti teze nego pre 10 ili 20 god...Znam ja da cu se ja i ugojiti, ali moracu jednostavno redovno da se merim i da se najozbiljnije alarmiram na 2 kg max....
    Za mene su UH najveci neprijatelj, a ako ne budem pazljivo i organizovano jela, kupovala i planirala, bicu osudjena na pogresnu hranu....
    Neki cik cak, u buducnosti posle ovih 91 cu morati da drzim, to sam odavno odlucila, i raspitivala se kod Dude kako to ide, jos u 2.mesecu UN, cini mi se....Bahanalije recimo jednom u 4 ili 5 dana kao kod UN....
    Nece biti lako, znam, ali moracu...
    Prethodna nedelja je bila anarhicna i puna kriziranja...ali zato sad uposljavam sve dobre kapacitete kako bi stvari bile sto bolje moguce....

Danas
    24.Feb- 19/91 - II -P Dan - Ne damo se!
    R: 3 pecena jajeta, ajvar, parce prepecenog hleba, supa
    V: ne znam, videcemo, nisam kod kuce

Vidimo se, ljub!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Apsolutno se slažem da je teško održavati liniju..I ja sam kao ti, sklona gojenju i volim da klopam, naravno... :010: Mene najviše nervira što nema šanse da se organizujem da idem na neki fitnes...to treba i tačka. Našla sam neki sistem, ali kad krenu praznici, ludila, stresovi, ja malo po malo čalabrcnem ono što ne valja...i ne bude plus odmah, ali odjednom me zapljusne... :( I ovaj cik cak me je bacio iz ravnoteže-jedem bezveze, jurcam i nikako da počnem kako treba.. :007:
    Ajd uzdravlje! :pivo:
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Eh... devojke moje drage. sve na svetu je teže održati nego postići... I kad se zaljubite i ostvarite lepu vezu to je super... ali je mnogo teže i neizvesnije napraviti da to i traje...
    Tako je i sa svim drugim dostignućima i rezultatima... pa i sa kilogramima.
    Al' kad smo toga svesni - jednostavnije je i ipak malo izvesnije 8)
    (pazi ko ti priča... ona ista što ne može dva dana da spoji kako treba)
  • pink rose
    Amater
    Amater

od pink rose » pre 12 godine

Izgleda da je najteze upravo to negovati sve i dorzavati, jer uspemo mi svi i da nadjemo partnera i da skinemo te kilice..ono sto treba shvatiti je da je to samo pocetak, trud je ono sto
    treba uloziti da bi se postojeca situacija odrzala, strpljenje i razumevanje samog sebe, a onda i svega i svih oko sebe. Ah, da zivot je borba....mada ja prva moram reci, da vidim sebe, cesto, kao osobu bez karaktera i zabrljam i posrnem, ali sta cu , radim na tome da to promenim. N aravno ovo jasno samo k=u ishrani, jer tesko je biti gurman i disciplinovan u sito vreme...ali verujewm da nas takvih ovde ima dosta. :)
  • pink rose
    Amater
    Amater

od pink rose » pre 12 godine

Izgleda da je najteze upravo to negovati sve i dorzavati, jer uspemo mi svi i da nadjemo partnera i da skinemo te kilice..ono sto treba shvatiti je da je to samo pocetak, trud je ono sto
    treba uloziti da bi se postojeca situacija odrzala, strpljenje i razumevanje samog sebe, a onda i svega i svih oko sebe. Ah, da zivot je borba....mada ja prva moram reci, da vidim sebe, cesto, kao osobu bez karaktera i zabrljam i posrnem, ali sta cu , radim na tome da to promenim. N aravno ovo jasno samo k=u ishrani, jer tesko je biti gurman i disciplinovan u sito vreme...ali verujewm da nas takvih ovde ima dosta. :)
  • gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 12 godine

kuc kuc evo mene poosle sto godina :D ,znate sta je problem bar tako nekako je kod mene kad krenes da mrsavis idu kilice toliko volje zelje imas,a kad si skoro na cilju nema te zelje ja sam to primetila kod sebe i bas mi je zao tako bi volela da mi se samo ona zelja ko na pocetku vrati,a sad kad te svi vide joj kolliko si smrsala a ja sad nezadovoljnijea nego na pocetku :( ..ovaj moj tiker moram da obnovim znaci smrsala sam 34kg za 9 meseci :shock: te 4 zadnje kile sam odma na odmoru vratila stala na 88kg i odrzavala do polovine decembra i juros vaga pokazuje 94kgkatastrofa,puno je teze odrzavati nego smrsati u to me slazem sa vama sto posto,eto ja se tu izjada izvini debelucka :-P
  • Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

E bas tako gana ja sam isto vratila neke kilice i to za kratko vreme, jer sam sve jela u fazonu jos samo ovo, jos samo ovo, necu se ugojiti, nece se zalepiti i onda se namerno ne merim do momenta dok mogucnost za oblacenje farmerki ne postane minimalna. A najgore je sto sam pre nego sto sam pocela drugi krug UN-ke bila u fazonu, od ponedeljka startujem sa djetom, sad cu da klopa i da "zderem", pa skinucu ja sve to kao i prosli put :shock: Strasno i zalosno, ali istina :oops:
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

Vazno je samo da su tu dobre odluke.Malo opustanja je moralo da bude,a sada vracanje zdravom nacinu zivota... :veseljak:
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

23.Feb - P Dan - 19/91 - II - Ne damo se!
    R: 3 pecena jajeta, ajvar, parce prepecenog hleba, supa
    V: 1 kuvano jaje, ajvar, kiseli kupus kao salata
    HA: viski kasnije 8) (ne jedan)

Bio je ovo moj jučerašnji jelovnik, a danas sam na S pa jedem pasulj onako čorbast redak, a večera će verovatno biti proteinska, što manja to bolja....ali sve je pod kontrolom..

Društvo moje drago,,,razmišljam tako danas....
    Ruža je u pravom trenutku ,,uletela,,, da skrene pažnju na ono što i sama znam, ali ipak treba neko da kaže da ,,odmah i sada,, treba da se obrati pažnja na nešto...Odavala sam joj počast već malopre i u Alfinom dnevniku....
    Evo još jednog dokaza da je ovaj forum dobar i da su ovi dnevnici dobri....i da sve ovo što brbljamo u stvari nije off topic nego uvek odvede u nekom korisnom smeru...
    Većina nas ovde se odlično razume...i umemo valjda da pružimo podršku ali ne samo podršku nego ,,adekvatnu,, podršku...
    Jer, neko spolja ko nikada nije imao ove probleme i ko nije sklon gojenju...(ima i takvih verujte) će reći pa dobro, šta ima veze, ako i nabaciš kilogram dva, skinućeš, ajde boga ti...Ali ovde imamo zadatak da ne tešimo jedni druge u takvim slučajevima nego da aktiviramo ,,Dugme za paniku,, i palimo crvena svetla.. Ovde moramo da čupamo jedni druge, svakog po neko i da opominjemo ako primetimo da neko počinje da ,,klizi,, u neki problem...
    Mislim, nisam ja nigde otklizala, ali sam se ozbiljno zamislila i prisetila kako je lako ,,proklizati,, ako su ti slabe gume pa ode za čas u kanal, skreneš s puta, a onda problem..

Dakle, dobro je sve to, ali povedi ti računa, ODMAH I SAD a ne iza nedelje ili iza ovoga iza onoga....

Ja sam imala ,,krizantnu,, prošlu nedelju, nečiste i planetarne sile su me opsedale, ali zato čim su otišle, potpuno mi je jasno da moram četvere oči da otvorim, da ne zaboravim ni slučajno sve one mantre, sve one fraze ako treba i to zašto sam ovde, zašto sve ovo, koliko sam sklona gojenju (mnogo), kakva sam prirodna žrtva predatora zvanog UH i šta može da mi se dogodi i to lako...

Ma...kad bih ja samo bila sklona pijaci i kuvanju, meni kuvani ručkići nikada ne bi dosadili, ja bih celog života mogla da se hranim zdravo...ali nisam sklona tom kuvanju, nisam..ja svoje vreme ,,vešto,, potrošim na razne druge pametne i glupe stvari...pa to ne stižem..

No, nedamo se!

PS: Sinoć bio HA u vidu gorepomenutog viskija, ali to je neka druga priča... :pivo:
    PPS: Sad u petak mi je vodeni dan, i ne želim da ga preskačem, ali mi nikako ne odgovara da bude tog dana....moraću nekako da ga pomerim negde, nema mi druge...možda da bude dva dana pre..videću..
    Slika

Odgovori 3271 post