Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od divlja ruža » pre 12 godine

koči mi forum opasno,pa sve nešto na sec,pišem i izčitavam.Saturn krenuo retrogradno,da nam kaže gde smo sve grešili,pa da više ne ponavljamo.
    Pošto je planetrana kriza,mislim da bi trebalo,da mu pokažeš,da si se naučila,kako se pametno jede,pa da te ostavi na miru.
    ja stavila neku kapu,da me ne prepoznaju,ako sretnem greške iz prošlosti,da me ne vrate na pogrešnu adresu,mislim na ljude,kolače,hleba...i ostale :009:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • ela
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od ela » pre 12 godine

kako se boris...ma samo da nem grane sunce sve ce biti drugacije...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Centar za prognozu izvestava:Sutra se ocekuje poklapanje putanje Venere i Marsa,sto ce dovesti do povecanja endorfina u centru za hedonizam smestenom u hipotalamusu i kraja vladavine dana FRLJ

Majkomila, ovo što ti pričaš mi deluje da misliš isključivo na hranu (spominješ hedonizam), mada ja o nikakvom hedonizmu ne pričam (daleko je ovo od hedonizma, nema tu nikakvog užitka, to je sam nečastivi), nego o onoj gladi koja se javlja uz pms recimo ili uz pun mesec .....a šta ja hoću da kažem je da nije u pitanju samo hrana, nego sve baš sve ide nekako u neskladu sa planovima....takvi dani....

Evo i Ruža nadovezuje o Saturnu i planetarnoj krizi....ma vidim i ja i znam da su neke planete i sile u pitanju....
    Nego, ne razumem se ja u te planete ni u zvezde ni ništa slično (osim u nekim baš zvezdanim trenucima ali to je druga tema hehe) ....ali imam svoj osećaj....A moj osećaj mi kaže da od sutra ,,planetarna kriza,, počinje da jenjava a da će se prekosutra već osećati primetan boljitak...
    E videćete!

Ja sam danas bogami jela, i ne opterećujem se, planetarna kriza....Sutra je vitaminski dan i znam da će biti težak ali ću da ga izguram... a prekosutra, u subotu, očekujem da stvari budu vraćene u normalu, a planovi kreću da se ostvaruju, da se apetit stabilizuje i sve ostalo, pa da možemo u ovoj ujdurmi od života malo da i uživamo i to u dobrom raspoloženju, a i da se šezdesetdvojka sačuva....

Još će mi taj Saturn uzeti moju šezdesetdvojku pa kud sam pristala onda.....

Ela, šta da ti kažem...sve je gore napisano....nije mi zbog hrane, nego zbog svega ostalog.....ali planiram izlaz iz tih nekih planeta koje god da su..
    (a lepo sam ja spomenula meteorit još pre nekoliko dana..)

Danas beše apetitly i to bez ikakve logike, ali to su kosmičke sile....(da su mi to svi problemi u životu, bila bih presrećna)...

21.Feb – UH dan – 17/91 – II – Krvava borba za šezdesetdvojku u jeku planetarne krize!
    D: 2 jabuke
    U: mala banana
    R: dva kuvana đevreka, paradajz supa (Quick kesica, najzdravije malo sutra)
    U: belgijska čokolada, ne znam koliko grama, neki tanki listovi rajskog ukusa :)
    V1: palačinka sa nutelom i višnjama, malo sladoleda
    V2: meze hleb i sir, praktično još jedna večera (servirao mi Saturn ili ko već, možda i sam đavo došao) :neznalica:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 12 godine

Mezaaaaaaaaaaaaaaa mirisi i do mene :evil: ,palacinke sa sladoledom i visnjama pravicu se da nisam procitala (skidam se sa slatkisa ) ovo ostalo OK ,ostavlja me ravnodusnom.

Hvala na posjeti,gode mi tvoje rijeci...i daju mi vjetar u ledja :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Jasmina, zadovoljstvo mi je :) !

Nego, šta sam htela da podelim sa vama:

Voda pre spavanja

Oko 90% srčanih udara događa se rano ujutro a to se može smanjiti ako popijemo jednu do dve čaše vode, NE vino ili pivo, pre odlaska na počinak.

Ispijanje vode u pravo vreme povećava njeno dejstvo na ljudsko telo:

1 čaša vode nakon buđenja - pomaže aktiviranje unutrašnjih organa
    1 čaša vode 30 minuta pre obroka - pomaže probavu
    1 čaša vode pre kupanja - pomaže sniženju krvnog pritiska
    1 čaša vode pre odlaska u krevet - sprečava moždani ili srčani udar
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Patrik
    Početnik
    Početnik

od Patrik » pre 12 godine

Danas sam citala knjizicu "Od srca ti zelim", koju sam dobila za rodjendan i tamo ima recenica Oskara Vajlda: "Predajte se iskusenjima. Ko zna da li ce ih biti jos!"... bice ih u to sam sigurna, ali im se treba prepustiti ponekada i doziveti taj rajski osecaj-verujem da si to i sama znala, ali imala sam potrebu da bas to napisem :hi-fi: ...samo napred, ti si pravo olicenje umerenosti na ovom forumu-umereno se pridrzavas pravila, umereno ih krsis, umereno uvodis svoja, umereno savetujes druge...zato te toliko i volimo :009:

A na kraju knjizice pise: "A sebi zelim da se nikada ne promenis. Uvek budi ono sto jesi! Tako je divno sto te poznajem!" Ja te, nazalost, ne poznajem, ali sam sigurna da nas je ovde mnogo, koji imamo osecaj da te poznajemo :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Jao Patrik :D ...kako divno...
    Baš ti hvala puno em mnogo ti hvala...
    :pivo:
    Slika

• moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

A sta bude ako se popije casa vode pre one "Hedonisticke FA" :angel: :21:
    Ne brinem se ja za tvoje Frljove jer znam da se neces nikad neces razvesti od Mrsavica! Voles ti njega! :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Sad bez zezanja...ja već godinama pijem tone vode, pre i posle svega, bukvalno...
    Tako da pijem i pre i posle HA/FA...
    Posle dobrog HA/FA ti svakako treba H2O, a pogotovo ako želiš repetitium es mater studiorum ali i ako nema dalje....
    Tako da
    H2O je štaviše poželjan i za to!
    PS Uh što volim kada neko načne i ove teme pa to ne moram uvek da budem ja... :007:
    Poslednja izmena od Debeliccka u 21 Feb 2013, 22:36, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

Odnosilo se samo na hranu,u pravu si,ali ako osecas da je Dalekomulepakuca servirao,predlazem ti jednu molitvu,ali bez sale!
    Zaista ne volim da se salim na taj nacin,ali tako se taj gad najlakse tera u kucicu :mahalo:
    Hajde sad ne dozvoli da ti Zloca remeti planove :mahalo: ,posalji ga na svoje mesto iz tvoje glave.
    Ti mnogima pomazes i kvaris njegove planove ,pa je dosao da mrsi tvoje! :009:
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Uh što je aktivno ovde u jeku ove planetarne krize...
    Zbog moje Vere i Nade, Dalekomulepakuća nema šanse da me ozbiljnije zezne!
    Malo se šalimo, malo se ne šalimo...ali ako stavimo šalu na stranu....Dalekomulepakuća nema šanse kod jakih i verujućih... a i ako nam nabaci par kratkoročnih stotina grama ili kilo, otići će to ali će i on dobiti nogu u pedu....
    A i rekoh ti, sutra se oblaci razilaze, lepe sile kreću da nam se vraćaju, i prekosutra smo već na konju!
    Živeli!
    Slika

• Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

Patryk tvoj citat iz knjige je zajista divan :ljubav2:
    Debelicka sto se vode tice, ja sam pocela da je pijem (od kako sam na djeti) puno i mislim da pomaze pokretanju organizma, meni prija. U svakom slucaju poucan citat :009:
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

:pivo:
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Daj Bože da su nam se apetiti povećali zbog planeta...ili ovog smornog snega, jutros ladnoća, brrrrrrrrr.... :)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 12 godine

Zvezde mi rekle :020: ,da cu se možda zaljubiti :020: ,moždaaaaaa....u sred nekog noćnog provoda.Ne slušam ih baš uvek,u stvari nikada,ali,ovo je toliko primamljivo,da se sutra pakujem za isti.Valjda,ce me Bog pogledati,da ne radim,da detetu bude dobro,da meni bude dobro,da se društvo okupi,zbog istih gore navedenih smetalica...i eto čuvam svoje calorije,po receptu koji si mi dala da ih sutra potošim,isključivo na voće...dunja,dunjica,najdunjica.
    Priznaj da je bila dobra...
    Kuku nama,valjda nas nece okaraktrisati kao AA,nego ispravno shvatiti,samo kao simpatizere :009:
    I nemoj da jedeš.nemoj.U hranu se ulazi,polako,ali sigurno,mic po mic,zalogaj po zalogaj...Ne treba biti oterećen/pu..pu,daleko bilo/,ali vala ni previše rasterecen
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
Odgovori 3271 post