(Moram da ispričam, šta da radim kad sam ovih dana pričljiva.) U nastojanju da nahranimo što više gostiju sa malo mesa, smislim kombinaciju - proprženo mleveno meso (može s lukom, a i ne mora s lukom) i biberom, u koje se potom doda malčice vode (obično sam dodavala i pokoje jaje, razmućeno, da bude više), da se ukrčka i da bude onako vlažno-kašasto, potom to izmešam s pečenim paprikama s belim lukom i sirćetom (unapred pripremljenim i iseckanim), i na kraju dodam gomilu sveže iseckanog crnog luka, a onda smo to služili uz vruće tanke pituljice (takozvane "tortilje", prim. prev.), tj. svako dobije pituljicu i sipa sebi nadev, umota je i jede... hit među gostima! Prođe neka godina, gledam Džejmija u noćne sate i shvatam da pravi otprilike to isto. :/ I pratim onako napeto... sve očajnija sa svakim sastojkom koji doda... i na kraju likujući vičem (usred noći): "Sirće! Nije stavio sirće!", na šta me Džejmi sa ekrana gleda u oči i izgovara: "I na kraju... malo balzamika!!!"

). Naša zemlja je prekrasna (ja sam zagovornik velike Srbije
), a ljudi su najdivniji na planeti.
. Tek kad se ugledam u nekoj šajbi upravim se kao motka,pa se zaboravim i vratim na staro. Dijelom imam (sam imala) Loptičin problem, ali uz dijetu ode kao rukom odnešen (jedva da mi je šta sisišta ostalo). Psovanje...tu i tamo se raskočijašim, ali sam uglavnom pristojna.

Kad ti kazes da ga volis.. steta sto mi nisi u komsiluku pa da ga lepo podelimo
Kako ga pripremas sa cime? Ja ga samo stavljam u jela kao zamenu za luk, ili nekad pravim pitu od njega.
. Jedi, koristi to.
pogledajte, ako želite, simpatičan link…… jeste da je u glupom Kuriru ali meni se baš dopada:
...

Kozje mleko i sir i ja volim, moj deda je 30 god drzao koze, do pred par godina nisam drukcije ni pila. Znao je da napravi pivnicki sir, tako je bio lep, topio se na pici. Bas mi nedostaju nase koze, imali smo jednu jako pametnu
Ima ih nas komsija, klinci svaki dan idu da ih hrane, vidis mogla bi da ga pitam da li prodaje mleko, nije mi ni palo na pamet..

I ljuta!Ti tretmani kod kiropraktičara su u tvojoj privatnoj režiji ili o državnom trošku? I ko je u pitanju? (Možeš to i na PP).
Kako se uzme.
Zdravlje na prvom mestu da imamo! Ne samo zato što je je najvažnije nego i zato što je skupo da se lečimo! Dijeta poslednja, doduše na dijeti i nisam, pa me to ne brine, hvala Bogu.

, samo ću da kažem da je veliki broj jaja… planirala sam da bude 3 jaja po porciji jer nije poenta da ovo bude povrtni obrok nego proteinski obrok za ručak koji treba da zasiti)…., pa se još peklo…

(Ide i u povrćne krem supice, i u salatu, i u jogurt... nisam probala preko voća jer ne volim te kombinacije, ali verovatno je i to lepo, tj. ko voli.
)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.