))
Debeliccka napisao:A dobro je ovo sa cipelama što Allena kaže....organizam traži, šta da se radi! I ja sam Žena Stonoga, cipela sam u jednom trenutku imala toliko da ne smem da kažem broj..![]()
Ja sam prije dvadesetak dana krenula u šoping s namjeom da kupim pantalone (pošto su mi ove koje imam povelike, jeeej!), džemper i jedne kratke čizmice koje su mi se dopale. Vratila sam se kući bez pantalona, bez džempera, sa troje čizama i dooobro prekoračenim budžetom. Šta ću, sniženje se, pa čak i kad je minimalno, ne smije propustiti!
A pantalone manje-više, nosiću kaput na čarape ako treba i neću se nigdje skidati. 

...

Razumem problematiku.

Znam o čemu pričaš, meni se to dešavalo nekoliko puta, ali ja nisam mogla ni da ležim, a bol kod mene je bio takav da nisam mogla ni da govorim normalno ni da dišem. Još uvek ne znam šta mi je to bilo, nisam išla nakon toga kod lekara. Da sam bila sama ne znam kako bih prošla, moji su bili tu sa mnom, moja baka i mama i masirali su me da prođe, jedva je prošlo. Od onda mi se to ne dešava hvala Bogu. U svakom slučaju, miruj, želim ti da te to brzo prođe.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.