koja upropasti krempitu, 10 jaja, šećer, brašno.... I nije lepa bila, i ja sam patila za nepečenim palačinkama koje bi inače jela da nije ona rekla da je pravila krempitu. 

koja upropasti krempitu, 10 jaja, šećer, brašno.... I nije lepa bila, i ja sam patila za nepečenim palačinkama koje bi inače jela da nije ona rekla da je pravila krempitu. 

Amin! Ovo momentalno krecem da primenjujem u praksi.Debeliccka napisao:od svakog treba da uzmes samo onaj deo koji ti se dopada, mislim onaj detalj koji ti odgovara moze da ti sluzi kao inspiracija...

..moj tata je najbolje pravi, nasledio stari porodicni recept od svoje majke ( ne, nije ni poslasticar ni kuvar ni bilo sta slicno vec dipl.ing
, ali uhvatila ga nostalgija za kolacima kako je baba umrla pa nasledio covek njene recepte i bacio se u avanturu pravljenja kolaca za koje je baba vila velemajstor ).

... Mada i tih 80 je pre 75 grama... Moja filozofija kad organizam nešto traži - treba mu to priuštiti... Eto, ja to pokušavam da objasnim mužu - moj organizam očajnički treba onu tašnu iz izloga ali... 

Ali da ne zatrpavam Debeliccki dnevnik.
Svratila sam samo da malo prošnjuham, stanje, kao i uvijek regularno. 

Debeliccka napisao: Sandričak, dođe mi da ti zatražim recept....da se nađe....![]()

moravka napisao:A za Dan, drzim palceve i na nogama i na rukama!![]()
Uspeces ti...znam sigurno!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.