Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Debeliccka » pre 11 godine

Hoćkić, rekla sam ti da te pratim u stopu! Pratim te ko UDBA!
    Bebe, upravo si mi nedostajala ovih dana.....Ljubim i ja tebe!
    Ana, Duda je ,,srećnik,, izgleda ...pa ne podnosi slatkiše....a čovek kad ih jednom izbaci i prevaziđe apstinencijalnu krizu, može da ih više ne uzima. Tu joj zavidim zaista! Ali dobro...moguće je i iskontrolisati iako nisi alergičan nego zato što tako hoćeš...toliki mršavi ljudi na ovoj planeti ih jedu...dakle postoji način da se nađe mera....
    Mora i da se pravi kompromis. Uvek sam to mislila. Ne može sve, i UH i EH i AH...i hleb i meso i krompir i slatkiš i sok i alkohol i prilog i pita...Mora da se balansira...Jedem slatkiše ali zato neću to i to...npr....
    Ili, ono što ja pokušavam da radim a što me je famozna Unka naučila...jedem ih ali isključivo kao obrok a ne kao desert posle obroka plus sve ostalo.....

Gledam nešto ove dnevnike i bi mi baš smešno...
    Kao sekta smo sa ovim obeležjima – u vidu tickera...Svi obeleženi sa po jednim tickerom....
    Težina zaista ispade najvažnija sporedna stvar u životu (nije fudbal)....A i ovaj izraz ,,sporedna,, treba relativno i uslovno uzeti....

25. Sept ’13 – 143. Dan – Mršavićka pobedila Debelićku!
    Do 14.30 što je 8 sati od ustajanja: 2 banane, 3 manje jabuke, čaša kokte (!), a onda..
    - Velika crvena paprika, mladi kozji sir, parče hleba
    - Velika crvena paprika, paradajz, 2 jaja, možda malo parče hleba (najverovatnije će ovo biti večera)

PS. Jutros još čistijih 58...(što je dobro jer ovih dana ulazim u pms-ičnu napast, pa bar da startujem kako treba jer ću sigurno da privremeno ,,rastem,,..naravno da rastem u širinu....)...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 11 godine

Mrso, dodjem ovde kod tebe i prosto nemam sta da napisem. Ti imas potpuno izgradjen odnos prema svemu ovome i koliko sam shvatila, stalno radis mikrokorekcije vracanja na tvoj put koji si osmislila i koji ti prija.
    Sto me podseti sada... Citala sam o navikama u ishrani javnih licnosti, izmedju ostalog pisalo je da Tom Ford obozava krofne, i onda ih jede koliko god zeli, ali se pri tom meri svako jutro. Ono jutro kada primeti da se ugojio 1kg, izbacuje krofne, sve dok ne oslabi taj kg i sve tako... :) Ako se dobro secam, ali evo ovo je mozda taj tekst
    http://www.harpersbazaar.com/fashion/fa ... -ford-0312

Nego, jos samo da napomenem da sam vrlo radoznala macka, i da nije da ne pomislim na onog pravog pravcatog muskarca, eto... 8)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Dionne napisao:Mrso, dodjem ovde kod tebe i prosto nemam sta da napisem. Ti imas potpuno izgradjen odnos prema svemu ovome i koliko sam shvatila, stalno radis mikrokorekcije vracanja na tvoj put koji si osmislila i koji ti prija.
    .........
    Nego, jos samo da napomenem da sam vrlo radoznala macka, i da nije da ne pomislim na onog pravog pravcatog muskarca, eto... 8)

Dionne, hvala ti. :)
    Ali znaš zašto ti hvala?!
    Kad ti ovo ovako kažeš i sročiš, bogami, ovih par rečenica baš dobro izgledaju / zvuče i eto (biću malo neskromna, nemojte mi zameriti) čine me zadovoljnom sobom, bar po ovom segmentu života. Imaću to na umu za ubuduće kao neku vodilju da se ne promenim i ne pokleknem možda u nekim trenucima, danima, mesecima ko zna...stresa ili bilo čega...Imam brlj dane, tj dane kada pojedem više nego što mi ,,religija,, dozvoljava, pa onda dođem ovde i žalim se na sebe...to je ono kad Debelićka savlada Mršavićku, ali eto, da kucnem, vraćam se nekako u red....
    I, definitivno nije teško ljudi (!), nije preterano lako ali je sasvim moguće i bez velikog napora. Ničega se ne odričem u stvari. Jedini problem je što moram da planiram i nosim hranu na posao....a to što ne jedem nešto drugo ili više mi nije nikakav problem...

A što se tiče potpunog muškarca, kako sam ga ,,onomad,, krstila....mator je on Dionne za tebe, i ne živi u Beogradu....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od bebe » pre 11 godine

Nista manje nisam ocekivala od moje pre pre zgodne Mrsavosti.. Preplanula macana kako plese po notama naseg boemskog zivota..
    Hahahahah eto sta uradi indijska hrana..palim..ljubim vassve
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 11 godine

U svemu se slažem sa tobom, a i činjenicom da ustvari i nije teško, ako se dostigne željena težina kao kod nekih od vas!
    Ova crvena paprika, dali je pećena, ili sveža?
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 11 godine

:31: :009: U stalnoj gužvi, ali te se setim...Uskoro se vraćam na druženje...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Bebe, preplanula jesam i tu je sva sličnost...hehe
    Ana, paprike su sveže sa nekoliko kapi ulja i posoljene. (ako su spremljene onda pišem kako su spremljene..)
    Magi, baš sam se pitala gde si nestala...

Jutros kao da naginjem ka 57, ili sam recimo na pola između 57 i 58...
    Izmerila sam se jer sam jutros odmah po ustajanju odokativno procenila i osetila da sam se malo smanjila.......i osetila lakšom....Dobro, to je prolaznog karaktera...taman manevarski prostor pred pms.....

26. Sept ’13 – 144. Dan – Nešto kao 57kg...pa dobro....
    1. Banana – 8.30
    2. Šolja goveđe supe iz kocke – 9.30#
    3. Manja šolja iste supe – 10.45
    4. Banana– 11.00
    5. Velika šolja jogurta sa dodatim zezalicama, srednja crvena paprika, 1 kriška int.hleba – 14h
    6. Banana, Fervex – 17.30
    7. Malo krmenadle, crvena paprika, malo pavlake, 3 tonusa – 19.45
    Na kraju: belo vino malo

#Kao da sam malo prehlađena ili nešto slično, pa mi je taman ta supa odgovarala...Nisam ja tip za čaj, od čaja sam momentalno gladna, ali bukvalno......to je onaj moj fenomen koji sam spominjala ranije....
    I zaista mi je supa pomogla....
    Ova večera, br.7: krmenadla je bila mala a pomalo i bezveze pa sam znala da mi se čula neće zadovoljiti a ni glad...zato sam pojačavala pavlakom i hlebom....da ne bih posle lutala po kuhinji i frižideru....

Danas dosta FA u vidu detaljnog čišćenja celog stana. Nisam išla na posao i očistila sam sve.....tako da je bilo dosta fizikalisanja pa penjanja na merdevine i silaženja (smena gornjih i donjih polica, čizme dole nešto drugo gore itd...) a plakari baš visoki, sve sve redom.....praktično ceo dan...
    Slika

• AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 11 godine

Dobra klopa, a još bolja FA! Za kilažu super!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala Ana. FA je stvarno bila baš baš....a ja ti baš i ne volim te kućne poslove (a ko voli?!) i doživljavam ih kao krajnje moranje.....A bilo je baš vreme, nije više bilo smisla da odlažem...Shvatim da normalno čišćenje ne vredi ako ne uradim generalno...sa sve oprašivanjem svih zidova i ćoškova (3.10m visina plafona)....čišćenjem i balkona i stepeništa ispred vrata a da ne pričam o svemu unutra.....pa smena garderobe jer zima će uskoro..sva vrata i prozori, plakari (a ima ih dosta)....
    Jeste da ne volim ič sve te poslove, ali sam bar sada zadovoljna učinjenim....još kad bih bila vredna da održavam kako treba a da ne dovodim u neke ekstremne stadijume..... U potpisu, Pepeljuga.

Što se tiče pustoši na forumu....
    Pa gde ste svi nestali?!
    Da li vi znate nešto što ja ne znam...da nije neko uneo bombu na forum pa ste se svi evakuisali?
    Zašto mi niko nije javio? Da li smo u opasnosti? Biološko oružje? Bombardovanje? Terorizam? Debelizam?

Otkako sam ja na ovom Forumu, a u novembru će biti godina...nikad nije bio pust i neaktivan kao ovih dana....
    Sećam se perioda kada su pljuštali postovi non stop, novi članovi, stari članovi, minusi, ......sada nigde žive duše po ceo dan i noć......
    Možda su se zimus i proletos ljudi spremali za leto i kupaće kostime.....pa su dolazili na forum više....
    Jaca se sada retko javlja a bila je svakodnevna sa sve slikama, Magi je manje prisutna ovih dana, Tinčica je skroz otišla, evo Boki je dobila još jednu unuku, Moravka je manje prisutna, Ruža je u gužvi, Alfa je opet nestala, Duda je u frci, ........Teta Neda pleše orijentalni ples.....nekih nema mesecima.....neki početnici su izgleda odlučili da se manu foruma i gledaju svoja posla ili su odustali.....

27. Sept ’13 – 145. Dan...
    1. Banana
    2. Jabučice komada 2
    3. Nešto poput bonžite kajsija
    4. Tunjevina, 3 tonusa, crvena paprika
    5. Tunjevina sa dodatkom malo nekog glupog kečapa, kuvani đevrek, crna čokolada cela 80 gr valjda (!!!)
    6. U planu HA u obliku crnog vina

Uljezi: kečap i čokolada s obzirom na to da je došla direktno posle obroka...da nahrani oči ili šta već....ili što sam malo ošamućena od prehlade ili od tako nečeg..možda od Fervexa (i danas popila jedan i to pred odlazak na poslovne sastanke, pa mi bilo malo vrtoglavo....)...

Malo izokrenut dan...Ošamućena sam kao što rekoh.....Zbog rasporeda obaveza, ručala sam već u 12h (obrok br.4), jer sam znala da neću imati prilike da jedem do 5 ili 6 sati....Onda sam večerala u 5...
    Čemu čokolada, ne bih znala da kažem..... :neznalica: ...bar sam je pojela odmah posle ovog obroka pa neka bude onda bum tras cak obrok....all in one...
    Postila jesam, to je važno.

Večeras ću ako bude sve po planu i ako se potpuno ne razbolim, pijuckati neko piće, recimo vino...i nemam nameru da više jedem...
    Ako ipak budem gladna (a sigurno ću do kasno biti budna)....gledaću da bude nešto mini i bez veze, mislim nešto malecko......
    Slika

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 11 godine

Uletela sam da te utešim da ima preživelih :-P , tj. biće ako preživim još neki dan. Meni fale one grdnje, opomene, diskusije koje su se ranije vodile o hrani... a i malo da glumimo babaroge mi iskusni, hahahh. :)

Htela sam ovde da kažem bravo za drugaricu, obradovala sam se! :headbang:
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 11 godine

U opšte ne mogu da nadjem tekst o tom muškarcu koji je potup i mator.Taj je bre za mene.Super deka. :shock:
    Elem,svratila sam ovde da napišem nešto...Kaže moja drugarica....
    Prestala sam dapijem kad sam se prepila i kad sam se prepila i sve mi se smučilo,da pušim kad sam prepušila i kad mi se smučilo.Prejedam se svako veče,a nikako da mi se smuči :muka: ,pomažite narode.
    Eto...reče ona u dve rečenice .
    Problem je ,što neće da se smuči.
    Drago mi je da nisam ja u pitanju.Ljuborna sam na tvoju 5 u tikeru i gazim kako znam i umem,teško ne teško...idem dalje
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Cvetić
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

od Cvetić » pre 11 godine

divlja ruža napisao:Prestala sam dapijem kad sam se prepila i kad sam se prepila i sve mi se smučilo,da pušim kad sam prepušila i kad mi se smučilo.Prejedam se svako veče,a nikako da mi se smuči :muka: ,pomažite narode.

:16: Doooobra fora!!!

Zapravo, ja imam problem sa tim što ,ako se prejedem, umirem od bolova, celu noć ni mrtva ni živa...Samo mene to ne sprečava da pojedem malo keksa...pa malo ovoga...pa malo onoga...zrno po zrno, ja imam 112kg :(
    Svratih da se upišem u tvoj dnevničak i da ti poželim sve najbolje... :31:
    Najbolji dan u tvom životu je onaj dan kada odlučiš da je tvoj život samo tvoj.Bez izvinjenjá ili opravdanjá.

Bez ikoga na koga ćeš se osloniti, od koga ćeš zavisiti ili koga ćeš kriviti za svoje promašaje.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 11 godine

Konstatacija ti je sasvim dobra i istinita, što se tiće foruma i forumašica. Čak mi se ni Dudićka ne javlja, mada znam da je vrlo opterećena poslom, ali nadam se da je zdravstveno dobro!
    Tvoja Fa u kući i premeštanje letnje i spuštanje zimske garderobe ja sam neki dan obavila. Ostavila sam neke majice sa kratkim rukavima, nadajući se da će se još nositi, ali izgledi su slabi. Kućne poslove, ma ko ih voli, možda neki....., meni sva sreća Tamara sve te teže stvari, čišćenje, usisavanje obavi, inaće ne znam kako bih, mada mi je stan jako mali, a ta tvoja visina plafona, me prosto uplaši!
    Sve u svemu ide se dalje, a vidim i da se nova devojka - Cvetić pojavljuje, pa sretno nam druženje.
    Sve ispisah u tvom dnevniku, pošto je najposećeniji! Šta da radim, kada je tako! :neznalica:
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 11 godine

E ima ko voli da cisti :D Moja mama! I to stvarno voli, ona kada ocisti to je nekako drugacije nego kada to uradi bilo ko drugi, malo je neorganizovana, ali sve blista! Ona cisti s ljubavlju :D
    Volim visoke plafone, vaznije mi je to od kvadrature, sama visina moze da stvori osecaj prostranosti, jos ako ima malo stvari... milina :)
    A za pravog pravcatog sam pitala vise iz radoznalosti o jednom zivotnom putu, ciji si delic suptilno podelila sa nama, a i uvek se upitam sta je sa njima, jer su zaista retkost. Pravi muskarci su zaista retkost. A sto se tice godina, pa sve do 45 uopste ni ne dozivljavam kao razliku u godinama, a to sto ne zivi u Beogradu, pa to je na neki nacin plus 8) Ali da ostavim coveka vise na miru! Nego, posto ocicigledno ne mogu da ostavim na miru, stekla sam utisak da ga je pominjana dominantana zena povredila, pa mi se malo razalostilo ovo moje melodramaticno srce :oops:
    I tako... Vidim papriku jedes cesto, divno, podsetis me da se i ja malo bacim :)
    :009: :009: :009:
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 11 godine

Tacno tacno..nigde nikog..ja prva samo uleti, kad sam vec komirana i nazvrljam dnevnik i nestanem..smislicu neku kaznu sama sebi a i sta ce mi veca kazna od pogledam na ticker..moj..naravno..
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
Odgovori 3271 post