Hvala
Ana. FA je stvarno bila baš baš....a ja ti baš i ne volim te kućne poslove (a ko voli?!) i doživljavam ih kao krajnje moranje.....A bilo je baš vreme, nije više bilo smisla da odlažem...Shvatim da normalno čišćenje ne vredi ako ne uradim generalno...sa sve oprašivanjem svih zidova i ćoškova (3.10m visina plafona)....čišćenjem i balkona i stepeništa ispred vrata a da ne pričam o svemu unutra.....pa smena garderobe jer zima će uskoro..sva vrata i prozori, plakari (a ima ih dosta)....
Jeste da ne volim ič sve te poslove, ali sam bar sada zadovoljna učinjenim....još kad bih bila vredna da održavam kako treba a da ne dovodim u neke ekstremne stadijume..... U potpisu,
Pepeljuga.
Što se tiče pustoši na forumu....
Pa gde ste svi nestali?!
Da li vi znate nešto što ja ne znam...da nije neko uneo bombu na forum pa ste se svi evakuisali?
Zašto mi niko nije javio? Da li smo u opasnosti? Biološko oružje? Bombardovanje? Terorizam? Debelizam?Otkako sam ja na ovom Forumu, a u novembru će biti godina...nikad nije bio pust i neaktivan kao ovih dana....
Sećam se perioda kada su pljuštali postovi non stop, novi članovi, stari članovi, minusi, ......sada nigde žive duše po ceo dan i noć......
Možda su se zimus i proletos ljudi spremali za leto i kupaće kostime.....pa su dolazili na forum više....
Jaca se sada retko javlja a bila je svakodnevna sa sve slikama, Magi je manje prisutna ovih dana, Tinčica je skroz otišla, evo Boki je dobila još jednu unuku, Moravka je manje prisutna, Ruža je u gužvi, Alfa je opet nestala, Duda je u frci, ........Teta Neda pleše orijentalni ples.....nekih nema mesecima.....neki početnici su izgleda odlučili da se manu foruma i gledaju svoja posla ili su odustali.....
27. Sept ’13 – 145. Dan...
1. Banana
2. Jabučice komada 2
3. Nešto poput bonžite kajsija
4. Tunjevina, 3 tonusa, crvena paprika
5. Tunjevina sa dodatkom malo nekog glupog kečapa, kuvani đevrek, crna čokolada cela 80 gr valjda (!!!)
6. U planu HA u obliku crnog vinaUljezi: kečap i čokolada s obzirom na to da je došla direktno posle obroka...da nahrani oči ili šta već....ili što sam malo ošamućena od prehlade ili od tako nečeg..možda od Fervexa (i danas popila jedan i to pred odlazak na poslovne sastanke, pa mi bilo malo vrtoglavo....)...
Malo izokrenut dan...Ošamućena sam kao što rekoh.....Zbog rasporeda obaveza, ručala sam već u 12h (obrok br.4), jer sam znala da neću imati prilike da jedem do 5 ili 6 sati....Onda sam večerala u 5...
Čemu čokolada, ne bih znala da kažem.....

...bar sam je pojela odmah posle ovog obroka pa neka bude onda bum tras cak obrok....
all in one...
Postila jesam, to je važno.
Večeras ću ako bude sve po planu i ako se potpuno ne razbolim, pijuckati neko piće, recimo vino...i nemam nameru da više jedem...
Ako ipak budem gladna (a sigurno ću do kasno biti budna)....gledaću da bude nešto mini i bez veze, mislim nešto malecko......