Ana, hvala

...kako je tako je! Da sam neka vrednica i domaćica, znam sigurno da bih jela čorbe svaki dan (znaš one sa svačim po malo...i povrće i meso i sve redom)....Videćemo taj abdomen i ostalo.....uradiću ipak ono čudo od gastroskopije a takođe ću ponoviti i ultrazvuk (sreća pa šarmirala doktora pa mi neće naplatiti ponovljeni ultrazvuk s obzirom da sam prošli put popila kafu i vodu pa otišla, pa je potrebno da ponovimo....)....
Evo i danas sam imala jednu krizu...upravo me prošla srećom....nije dugo trajalo...
Ali ajde da ne pretvaram ovaj dnevnik u zdravstveni bilten...trudiću se da forsiram pozitivne i vedrije teme...dosta mi je problema.... Da nekako gledam da forsiram HA...smeh...vožnje motorom.....
Dionne, Dudank....razumele smo se....sve su to takve gluposti...
Što se tiče ove filozofije i kalkulacije cena....mišljenja sam da to svakako treba imati na umu i principijelno ništa od tih stvari ne kupovati...Još kad sam čula od čoveka iz struke da jedan od ovih veiikih lanaca u kojem kupujemo na svakom koraku ima marže i po 60%....pa stvarno

...dođe mi da sve bojkotujem i da svedem ishranu na nekoliko jednostavnih stvari....ali prvenstveno iz principa...
Boki, hvala na pitanju. Za zdravlje sam evo napisala nešto malo gore Ani....
A to za vožnju motorom, hehe....

iznenadila bih se i ja više nego ti da vozim motor (ja ni bicikl maltene ne umem da vozim)....Ne vozim ja. Voze me ovi koji voze, ovi muški!
Danas planirala prebranac za ručak (kupila gotov), ali, Bože oprosti....nešto mi se ne dade da ga dovršim....ne znam ni da li sam pola pojela od male porcije....bacila...ne znam šta je ono...ali ukus meni stran....a nisam posebno izbirljiva u principu....i pasulj volim....Posle se doradila kikirikijem...
20. Sept ’13 – 138. dan – Opet jednodnevna UN - S/P /HA dan
1. 1 tonus u zdravstvene svrhe
2. Banana, jabuka
3. 2 savršene jabuke
4. 2 tonusa
5. Prebranac malecko, Salata PZ (crvena paprika + zelena salata)
6. Kikiriki malo
U planu#:
7. Riba, salata
HA (Vino) + FA # kad smo kod vedrijih tema....nisu loši planovi za večeras (mislim ne večere radi nego kompletne slike radi)......
...jeste da imam bezbroj stavki na meniju...ali jabuke su male i savršene organske....srećna sam što sam ih dobila....Obrok br 4 su samo dva tonusa prebačena iz ručka ...uzela ih pre ručka.......Dan traje mnogo dugo....i sa mnogo akcije i stresa....
EDIT DVA DANA KASNIJE:Kako je u petak veče došlo do nekih komplikacija, pa sam odlazak tamo gde sam planirala da idem odgodila za 2-3 sata....stavka 7 se menja i glasi:
7. Salata: zelena + paprika, jaja
Piće: votkaZato je riba pomerena za subotu....