Debeliccka napisao:.....M a g i
…..ovde ipak nikad nisam usamljena…(mislila sam na relativnu usamljenost na tu temu koja je načeta)…
Naravno da sam i ja na to mislila

Debeliccka napisao:.....M a g i
…..ovde ipak nikad nisam usamljena…(mislila sam na relativnu usamljenost na tu temu koja je načeta)…

Debeliccka napisao:
Cirkončiću...za viđanje...Ja ne kačim slike po internetu, ne zato što nešto krijem ili nešto lažem...nego jednostavno mislim da je ovo ovde ipak intima....Kad pomislim na situaciju da neko od ljudi sa kojima poslovno komuniciram i sarađujem...klijenti npr, saradnici razni....ima priliku da zna da sam ja danas jela više zato što sam u pmsu ili da sam sinoć popila više ili da sam se uspaničila jer sam u plusu pola kg....nekako mi to previše intimno....Ipak želim da zadržim tu distancu sa ljudima sa kojima poslovno sarađujem ( a svet je baš mali) i to je jedini razlog što ja čuvam svoju privatnost....

U svakom slucaju za tebe "nema zime"! Imas zlatnu rezervu pa mozes da sebi dozvolis malo vrdanje!

Nisam ni sumnjala da ce ti ticker jos pasti
Kad stignem bacicu se u citanje svega sto sam propustila.Smeška napisao:Pozdrav Mršo![]()
Koliko puta nedeljno ideš na fitness?

Inače, prokomentarisala sam kod tebe da mislim da nema potrebe da insistiraš na ishrani i spremanju u potpunosti bez ulja. Nije masnoću potrebno izbacivati iz ishrane nego samo svesti na optimalnu meru i voditi računa o kombinacijama.
Uspeli smo da prevaziđemo taj problem. I dalje je ona stara žena i težak bolesnik, ali rešismo problem koji su i doktori bili proglasili nerešivim. Odstranjen je kamen iz žučnih puteva, a kad su je već otvarali onda i sama žuč, da se ne bi pravilo novo kamenje. Trajalo je dugo, bilo je problema i trzavica, bio je jako težak period u svakom smislu, ali se eto završio. 

Mršo,pa nema veze,meni je drago sto ima ko da me usmerava i uci na zdraviju ishranu.

Debeliccka napisao: Maggie, hvala za pesmicu.![]()
Evo prilike da kažem da ja na te vaše linkove po dnevnicima nikad ne klikćem...ili sam na poslu pa ne mogu na youtube ili sam na mob pa neću jer imam ograničen internet...ili sam kod kuće ali ne mogu da se zadržavam na tome...Ova je pesmica u stvari baš baš slatka ....sviđa mi se...

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.