(Zato nisam ljubitelj IT komunikacija-jer lice govori više od hiljadu reči rekla bih, ovako ispadoh totalni Ćutuk, al dobro).

mislim to kako jedem....a kod tebe je takođe dobro, u stvari izuzetno dobro...postoji mnogo ,,modela,, ishrane i različitih principa, ali da opet bude dobro..

steta sto sad ne smem sve jesti kao proslog leta tad sam se bas najela da jos i sad vucem kile od onda a kao tad sam pocela sa nekom medicinskom dijetom SATRO.. 

- bolje nek je sve na jednom mestu kad smo već takle u temu) - pošto je moj mlađi sin malo stariji (ahm... čisto da napomenem, ima lepe plave oči
) i isto ima problemčić s kilogramima... dosta smo upućeni u temu, imali smo silne seanse s njegovom divnom doktorkom i uspevamo manje-više da držimo problem pod kontrolom, s nekim malim viškom... ali smo mnoooogo istraživali dečju ishranu, naročito njena dugoročna dejstva, i odmah ovako iz rukava mogu da kažem da je gustina kostiju u kasnijim godinama života direktno zavisna od unošenja mlečnih proizvoda otprilike negde do dvadesete godine života, da su proteini naročito važni za žensku decu zbog formiranja hormonskog statusa (ili kako se već kaže na našem jeziku)... a što se voća tiče, jesmo imali jednu raspravicu ovde na forumu, ja i dan-danas verujem da nekim osobama zaista prija voće za doručak, ali isto tako se zna i da kod većine ljudi voćni doručak, a posebno voćni dani, znaju da iscrpu pankreas. Kod dece je metabolizam brži, a rezerve manje, tako da se tu stvarno 100% slažem s Mršavićkom... i u ostalom što je napisala - ako je sestrica makar 50% pametna i karakterna na Alisu, sigurno joj neće biti problem da se pridržava i malo modifikovane dijete, tj. da to bude više zdrava ishrana primerena njenom uzrastu, a ne doslovno dijeta. Možda drugačiji doručak i večera, a zajedno da ručate... tako nešto... našao bi se već neki model. 

-Ma, istinski SVAKA TI ČAST!!!
i laku noć.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.