Da, da....ničim izazvano.....58 kg. Da sam želela da dostignem 58, ne bih to uspela sigurno....
Magi, u pravu si....cik cak...To je to, nema šta drugo da bude....
Ne znam da li si čitala, ali već odavno ja pišem da sam na spontanom, prirodnom cik caku..... Prirodne potrebe organizma su upravo najsličnije cik caku, samo ih treba osluškivati....To je u stvari neviđeno jednostavna teorija....ipak sam zahvalna Dudi što mi je otkrila odnosno dala više informacija o tome, bez obzira što je to ipak jedno otkrivanje tople vode....Kad malo razmisliš, nema ništa prirodnije....
Čak i potpuno verujem da se to može sprovesti sasvim spontano i odokativno....prirodno...bez brojanja kalorija, što ja nikad u životu neću raditi....ali pod uslovom da:
- ne patimo od gladnih očiju
-ne patimo od ovisnosti
-nismo preteran gurman kao što to nisam ja....
-ne bojimo se da se ponekad nečeg najedemo (primer moja večera pre neko veče: gibanica, palačinka i sladoled)
Itd..
Jesam ispod ciljne kilaže i mnogi me opominju da sam previše mršava. Ja se slažem sa njima, ali mi se ipak dopada......
Činjenica je da nisam na dijeti i da jedem koliko mi se jede...Nekad više a nekad manje, ali bukvalno nikad ne završavam obrok gladna, uvek se najedem...
Meni bi i 65 dobro stajalo, da ne govorim 62....Iako se prilično ravnomerno gojim, od glave do pete....ipak može da se kaže da mi se gojenje obavezno pokaže u predelu struka, i to je jedini razlog što volim da sam mršavija....Inače 65 je sasvim OK, 62 idealno....
Ovih 58 dođoše same od sebe...
Ispade da sam po završetku prvih 91 dana UN, pa tokom drugih 91 i ovih mesec posle dijete, svaki mesec gubila po 1kg.....Ne verujem da će ovih 58 da ostane ovako, i već uskoro se vidim na 59, 60...
Ako slučajno nastavim da mršam potražiću savet šta da menjam da to zaustavim....a da to ne bude uvođenje gluposti nego neka promenica koja će značiti normalno hranjenje, što jednostavnije i praktičnije...
Inače,....
Majkomila vas sve puno pozdravlja.
Ona je već 2 meseca u bolnici i biće još neko vreme. Važno je da je sada mnogo bolje.
Nisam pre pisala o tome jer nisam htela dok nju ne pitam....Uglavnom, o tome se radi.... Današnja hrana.....
ručak je bio u stvari mala simbolična proslava jednog događaja ....konačno jedne pozitivne stvari u moru loših....(mislim nisam bukvalno slavila nego sam eto to pomislila....)
9. Juni ’13 – 35.dan – Začuđena merenjem.... ???!!!!
1. Banana
2. Banana
3. Pica, 1 točeno pivo – 16.30h
4. Zelena salata, 2 pečena jajeta, 1 kriška hleba (ovo ću pojesti malo kasnije)
Edit: umesto 2 jajeta, pojela sam malo mladog sira Doviđenja sada....vidimo se kasnije....moram da radim na nekom glupom projektu....a kompjuter mi je težak bolesnik koji stenje....