od Debeliccka » pre 12 godine
02. Maj - UH dan - 89/91 - II deo
D: banana mala
U: jabuka
U: jabuka
R: tanjir krem supe od gljiva (kesica), 2 kasike pavlake, zelena salata, 2 parceta hleba
V: 2 kolaca, 2 Munchmallow-a
Kuckam sa mobilnog, sto ne volim, internet se gubi pa sve nesto jedva...zato ni dnevnike ne posecujem jer i ovo na jedvite jade...
Bebe, tvoje pitanje otvara moju omiljenu temu...i pisala bih do sutra ali mi nije zgodno ovako, ali zato kad dodjem kuci mogu vise...CikCak rade npr Moravka i D.Ruza i ukljucuje brojanje kalorija...ja to planiram u buducnosti ali ja mrzim da brojim pa cu ja po osecaju i ofrlje...Jedes niskokaloricno, nk, i onda jednom u 4 dana ili 5 ubacujes vk. Ove nk dane jedes zdravo i nk, a u ovom vk danu 2 obroka zdravo i pametno a u 3.obroku tresnes vk sta ti srce zeli, za sve pare. U ovim nk danima.metabolizam vec nakon 72 sata ulazi u rezim stednje kalorija i usporava se a onda ti tresnes neki mega omiljeni brlj, metabolizam probudjen i sokiran a ti i sva tvoja cula srecna...Podseca li te to na UN dijetu? P, S i V dani niskokaloricni a onda na UH veceru tresnes 3 kolaca...To je fora...
I za neki zivot bez dijete, ali sa nekim svojim rezimom ovo je odlicna fora..taman se coveku jednom u 4-5 dana i prijede nesto dekadentno...tako da je ovaj sistem, po mom misljenju najpriblizniji prirodnim covekovim potrebama i stanju...to moze da se stima za rodjendane, zurke, slavlja...Npr to moze da bude jedini dan za picu, slatkise, opustanje, a ostale dane zdrava hrana i nk...
Kad sam se prvi put zaiteresovala za ovo, jos u 2.mesecu UN, obratila sam se Dudi i ona mi je dala info o tome...sto strucne sto one svojim recima, a sto je sustina...
Zato mislim da, pod uslovom da su ostali dani uredni i zdravi, na UH veceru slobodno tresni...
Ja planiram to u buducnosti ali bez brojanja kalorija, to se prosto kosi sa mojim mentalnim sklopom, samo odokativno..
Eto tako...
Danas ceo boziji dan FA u vidu kucnih poslova...
Vidimo se
Poslednja izmena od
Debeliccka u 06 May 2013, 13:53, izmenjeno 1 put ukupno.
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...