Bice sve to kako treba, nema sanse da izostanu rezultati. Uvek ide brze na pocetku
E a za to preskakanje vocnog sam ja citala na fb-u u grupi...jednoj od.... Mislim da je bilo preskakanje iz zdravstvenih razloga kod neke zene i da, bilo je nekih rezultata. To je na tebi da odlucis, ali predlazem da prvo pokusas po pravilima, pa ako vidis da ne ide tj.da posustajes, malko prilagodi rezim sebi... (eto i ja da dam savet nekom
)

Daklem, kad se sve skupi i oduzme, prvi mesec je -10kg
Evo ne skidam osmeh s lica...pa se sve sepurim ko da sam na 70, hahahaha.. U tiker cu da upisem 114, jer zelim da se lepo odamacini ova trinestica 
Nadam se samo da necu da preteram, a sad, ako malko zgresim nece da bude kraj sveta, zar ne?
, salata (i samo sam probala krompir salatu, bila premasna pa nisam dalje brljavila...)
Razlog zbog koga se sad ne bavim toliko tim majstorijama je sto sam zelela sebi da dam bar jedan slobodan dan od kuhinje. Obicno vecinu slobodnog vremena provedem tamo, spremam za nas, pa za decu posebno-pogotovu sad za vreme posta, pa uzine, pa neki kolac....a da ne pominjem sudove i ciscenje-znate vec... Tako da za sad sve ide sveze
Metlice, ti slobodno pitaj ako bi nesto da spremis, mozda mogu da pomognem oko "recepta", mada nema neke komplikacije tu... 

Nadam se da ce i nadalje da ide ovako.
Juce sam napravila totalni haos od obroka....dopisacu gore da ne bude zabune,....
Eleonor napisao:Hvala vam drage mojeNadam se da ce i nadalje da ide ovako.
Da zvrljnem nesto na brzinu dok ne vide da sam selaJuce sam napravila totalni haos od obroka....dopisacu gore da ne bude zabune,....
Danas, Dan 34
D:jabuka
R:supa,punjene paprike(pirinac i malo krompira), pecurke, salata, hleb(nisa stigla da napravim pa cu obican beli da zapecem malo, jel ok tako?)
V:bice isto bez hleba

Ja sam stalno u skripcu s vremenom, pa samo kratko da odg i ispisem jelovnike

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.