Hehe, bolje da ne komentarisemo vise ukucance, da ne skrenemo skroz sa teme
To sto (ne)smeta je, cini mi se, najveci problem. Organizmi su nam jos jaki, pa se lako bore sa raznim viskovima.
Racunala sam najvise za kikiriki i semenke... Kakva je sad tu logika stvari???

Ja racunala za 200gr semenki, odnosno kikirikija +vocke i povrce i ispada mi oko 1700, mozda i vise
Nemam apsolutno nikakvog iskustva u racunanju, ali pretpostavljam da npr kalorije iz rikija nisu isto sto i one iz cokolade
A mozda je bolje da se ne opterecujem time jos neko vreme. Ne moze da bude gore od onog kako je bilo

ja jutros/pre podne ne uspeh ni 50g da pojedem a trudila sam se

Sax napisao:Kako uspeš da smažeš 200g semenki

Salim se naravno. Jako mi koriste vase pisanije i saveti
Obzirom na kolicinu "djubreta", ne znam koliko zapravo semenki pojedemo, ali sam racunala po 100g
Preko dana uzmem u prolazu po par kikirikija (priznajem vise puta), a nekad stavim malo suvog grozdja ili brusnica u v.salatu, pa sam radi toga dodala jos 100g. i ispade...puno

Sto iznesem na sto, to i vratim

Nisamo mi ovoliko gojazni zbog toga nego zbog vrlo konkretnih obroka, previse hleba i kasnih (da ne kazem ponocnih)vecera. + slatkisi! Ne pamtim da je u predhodne dve godine proso dan da nisam nesto slatko pravila... Naravno, uvek ima izuzetaka-kad dodju gosti onda imamo i raznih gluposti iz kesica ali nije to cesto. Izbegavam i zbog dece da ih kupujem... Ali, znam sta si htela da kazes...cak i zdravo grickanje-semenke i sl.-moze vremenom da izazove naviku (da ne kazem zavisnost), pa da ruka sama trazi nesto kad smo ispred tv-a. Kao sto je bio slucaj sa cigaretama dok nismo ostavili... Elem, primljeno k znanju, osvesticu grickanje

Kad se opet vagas?Meni je ta vaga veliki problem,ja bih samo na njoj bila pa me onda ubije u pojam
I meni se cini da se ti skorp pa hranis samo po unki,da ne saras 

Grickali smo ga dok smo spremali ispite i tako smirivali zivce, hahahah
Tek kad zaspe ukradem malo vremena da bacim pogled po forumu 
Pisala si mi dok sam ja kucala, pa nisam primetila poruku. Sutra cu da guram vitaminski dan, pa u subotu pada merenje. Nadam se da ce da bude bar jos kilo manjka
A znam tacno o cemu pricas... Ja sam vagu spustila kod svekrve, pa me sramota da idem svaki cas, hahahha. Sto se ishrane tice, trudim se da izvucem maximalno od Un-ke. Medjutim, pokusala sam u vise navrata da je drzim tj.da joj se vratim, i sve mi kao nesto iskrsne, ili zabrljam, pa se onda razocaram i na kraju odustanem. Ovako, ne drzim se 100%, menjam dane kad mi odgovara, nesto preskocim-jednostavno, upravljam se prema sebi. I sta znam, ne ide lose. Bar se ne traumiram ako nije sve po p.s.-u 

,il ce me ubit u pojam ilmi dat vjetar u ledja. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.