Rođaka svojoj dečici daje svako jutro med sa belim lukom, ne mirišu sjajno ali ne znaju za prehladu
Čuvaj se

Mad, i mene hvata prehlada, pa je izgleda sve povezano...
Uz to, dobili su i konjuktivitis, pa smo morali po antibiotike da odemo...
)
Vaga je jako "neverna", ali mislim da pokazuje minus 1kg
Cekam da mm dodje s posla, pa ce on strucno da ocita i presudi
. A ako bude vremena, konacno i obime da izmerimo.
(a mislim da ne bih ni počela da priznajem da nisu počeli da me optužuju da sam premršava, pa sam morala da počnem da objašnjavam da 70 kila definitivno nije malo za ženu ...). Verovatno prosto nisam htela da se suočim sa tom brojkom ... nisam bila psihički spremna ...

Provericu opet za par dana, pa da pomeram tiker
A i malko je tesko da sakrijes kad si preko 100

a ostalo krpi fruktoza
Ali....mislim da je ovo mnooogo bolje od onoga kako je bilo, tako da...nema predaje 

Komsiluk cacka po bastama i sredjuju se dvorista, pa prosto nema smisla sedeti unutra i slinaviti
(to je veliki uspeh za lebadziju )
Juce se merila i kaze 115kg
Nigde se ne vidi taj minus (jos uvek) al se oseca
Medjutim, kod mame vaga pokazuje 120kg. Ok, cenim da moja nije najtacnija, ali to je velika razlika. Jutros opet stanem na svoju -115
Nemam jos uvek nikakvu FA. Kondicija mi je ispod nule...ne znam sta mi je ciniti..?
) Ne znam do kad bi bilo "bezbedno"da ga popijem? Nemam puno iskustva...

Kontam i ja, minus je minus. Mozda sam jos na startu imala vise, ali je isti broj spao
Ali, nacicu nesto da cackam. Imam saksijsko cvece... Necu jos da se puno naprezem...Neki dan, kad dugo stojim, ili dolaze gosti pa ima 10001 stvar da se uradi, oteknu zglobovi skroz, i pocnu kolena da bole, i kicma....pa sve sto strada od tezine. Mogu da zamislim opterecenje kad bi skakutala tu nesto 

Samo napred.Korisnika u ovom forumu: zabzab i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.