Leonida, meni se generalno svidja dvopek, ali nemam naviku da ga pravim...Kao da zaboravim da je moguce. Ubacicu ponekad-dok se ne naviknemo i mm i ja
Volja, hvala na savetu

Citala sam i ja svasta nesto po netu...znam da je pravilna ishrana, jedino ispravno resenje. Medjutim, cini mi se da je to preveliki zalogaj za mene. Bar trenutno. Ali cu da ubacim vise svezeg povrca, i semenkica-to bar mogu za pocetak. P.S. Svaka cast na karakteru
Narcisa, nisam se obeshrabrila, taman posla. Pa ja sam rodjeni optimista (hahhaha). To je bio trenutak slabosti. (ubedjena sam da ce ih biti jos, ali...nikom ni reci

) Vec razmisljam na sta da se preorjentisem tamo posle praznika... uklopicu se vec u nesto...
Sax, hvala

Svidja mi se taj "pozeljan"brlj
Juce mi bio haotican dan....Neki majstori na sve strane, pa ne mogu da se sastavim. Majstori, majstori-vi ste krivi

Salu na stranu, ne znam sta sam uradila, ali od jutros ne mogu da se maknem koliko me ledja bole... Neki nedefinisani bol, napet..kao u pms-u, ali intenzivniji. Uz to, deca pocela da slinave i da kasljucaju, nema spavanja narednih dana....
Dan 14
D:jabuka
R:punjene suve paprike (prave slavske), salata -vise vrsta, hleb
V:pola, bez leba
Danas ce biti:
Dan 14
D:jabuka
U:kikiriki
R:integralne spagete + sos od pecuraka i domaceg kecapa, cvekla, masline
V: dve kriske sa dzemom, caj