Pozdrav drugari

Opet sam u skripcu (i sa vremenom i sa energijom) pa samo kratko da zvrljnem. Moj sin se i dalje ne oporavlja, iako je pod terapijom, i sve je neizvesnija situacija i to me ubija... Nisam pametna sta da cinim, ako verujete. To, dalje, utice na moje raspolozenje, a raspolozenje na apetit i jedva se kontrolisem ova dva dana

Mogla bi tonu cokolade ili sladoleda da pojedem:010: Iskreno, ne odolim uvek nego kao probam po malo. Ne valja to, malo po malo i bude lose...U ponedeljak cu definitivno znati da li idemo na operaciju ili se otkazuje, pa cu se valjda i ja srediti posle toga.... Za sad i dalje nedozvoljene kombinacije i namirnice, ali se trudim da ne preterujem.
Evo jucerasnjeg jelovnika:
D:2 przenice sa kasicicom pavlake
R: paprikas (s.meso, povrce i malo krompira), salate
U:lubenica
V:par kriski kackavalja, solja kozjeg mleka
Danas:
D:paprike sa jajima, sir, hleb, salata
U:3 kruskice
U2:malo pileceg mesa (tek da vidim da li je peceno)
R:kod bake na rucak

dopisacu
V:?
Volja, zamalo zaboravih da te pozdravim

Oredila sam i ja merenje. Mislim da se pomalo i plasim da ne bude negativan rezultat pa kao, ajde sutra cu. Al kao sto rekoh u nekom prethodnom postu, merila sam se pre dva-tri dana i vaga ne mrda. Pokazuje oko 113 kg. Kilo gore ili dole. Jos uvek trazim santimetar da izmerim obime...zaturila sam ga negde. Mislim da sam smanjila malo u obimima, komotnije su mi pantalone a i neke majce koje su zatezale ranije... Sad, nije korektno ni da ocekujem neki bolji rezultat kad ne pazim mnogo... Smanjila sam hleb, izbacila sokove (slatkise nisam potpuno), ne jedem grickalice i pocela sam da pazim na kolicinu ulja tj.masti. Pazim i da ne mesam namirnice, ali nisam iskljuciva. Ocigledno je problem u kolicini...pretpostavljam da je sve kaloricno pa se zanesem....