Sax, hvala na savetu

Leonida, moracu da vezbam jos malo pre no sto zaista pocnem da brojim kako treba. Meni sve ispadne nesto ofrlje, pa mi bzvz tako. Trenutno sam u fazi:ok, hajde da jedem dok se ne zasitim. Sad... meni treba nesto veca kolicina od one koju ti jedes. Ja uzmem 3 kutlace ili 3 paprike. Problem je da ne uzmem i cetvrtu, jer mi je zaista nepotrebna a uzmem je samo zato sto je ukusno. (Odavno smo konstatovali da treba da "pokvarim"kuvanje

TZLJ, moguce da je zato sto doruckujem, zaista me drzi 5-6 sati... Samo sam primetila, kad veceram vise, ujutru ne osecam glad, pa sam recimo uzimala vocke, ali posle jogurtne vecere ujutru budem bas gladna (kao danas npr.) To je valjda i normalno

Danas je jelovnik izgledao ovako:
Dan 7
D:3 jaja sa pecurkama i ljutom paprikom, 50 g hleba, salata (mislim da sam stavila na sve to 4 ili 5 kas.ulja i to mi racunicu kvari

R:svinjsko meso sa pecurkama i puuuuno kupus salate (Evo sta sam sve stavila:crni luk prodinstan na 2 kas.ulja+100gr.domaceg susenog mesa+600g sampinjona i oko 1kg mesa. Na kraju dodala 100 g k pavlake) Ja sipala dva put

U:okrajak kolaca
V:krastavci sa casom jogurta.
Kratki osvrt na kolace. Napravila pun pleh, za goste i samo sam gricnula da vidim lice li na sta. Daklem, ni trunku vise pa smatram da sam na dobrom putu

P.S. Ona nadutost koju pomenuh neki dan me i danas uhvatila. Ili je od jaja ili od jogurta. Moram da proverim narednih dana u cemu je problem...