Pozdrav tebi Milane. Drago mi je da jesi pisao,jer ako cekas da se upoznamo, nikad neces progovoriti, hehehe Salim se naravno. Tvoj komentar je skroz na mestu i ja znam (negde u sebi ) da si u pravu... Da sam se ja opustala samo povremeno i samo po koji dan ne bi bila u ovoj situaciji uopste... Mislim da sam mozda dala sebi previse slobode da pricam o svom tom opustanju i brljanju i ocu-necu stavu, da nisam ni shvatila kako to deluje na druge ljude koji citaju dnevnike-u smislu da ih demotivise....

Leonida, ne zvucis strogo, nemoj da brigas za to uopste . Zapravo, to sto si napisala i jeste bio moj plan, samo ja nisam lepo definisala....i hm...mislim da je moj problem sto se plasim da nece da funkcionise...
Sve u svemu,i ranije sam napominjala, pa evo opet, ja tj.mi ne drzimo pravu Unku. Drzimo se njenih pravila kako bi usli u stos...Glavni cilj nije zavrsenih 3 meseca un-a, vec neki postepen prelaz na pravilan nacin ishrane... Na ono sto vi sve vec usavrsavate ili ste usavrsile. Ajde da kazemo da je sad prilika da vidim sta sam naucila. Da vidim da li cemo da se snadjemo u pravilnom kombinovanju sada kad ima izobilje hrane.. Ako dobro prodje, mozda tako nastavimo... MM me vec neko vreme "ubedjuje"da probamo sa hrono ishranom. Odgovara mu vise zbog dorucka. Ja kod kuce mogu da se zezam sa jabukama, al on radi do 16h. Bas mu bude tesko... E sad, kad cujem hrono meni to isto ko da kazes uzasno komplikovano! I to je taj zacarani krug-hrono mi je aaajaaooo, pa kazem, ne, ajde na UN. Iskreno, volim ja Unku. Globalno je podrzavala moje predjasnje navike, nema dorucka, ima puno uh, ima vecere sto je najbitnije. Ja na UN ne menjam navike. Samo vezbam kombinovanje.
Bas sam se raspisala... Ne zelim da se opravdavam, samo pokusavam da izrazim svoje misli i nedoumice i previranja. I da kliknem, heheh...
P.S.Narcisa, Sax, umalo zaboravih da se vama dvema zahvalim na uvek dobrodoslim savetima i ohrabrenju

Uzecu ja od svih vas po nesto pa ce da bude top

Danas dan 45
D:soljica suvih kajsija (predhodno (re)hidriranih)
R:u pripremi:punjene paprike, hleb, salate
V:isto