Luk jeste odlicna ideja, ali, ako se ne proprzi na bar malo ulja ili masti, bude prenaglasenog mirisa cak i ukus pokvari (ja se danas zeznula s pasuljem
), druga stvar je sto mm ne podnosi luk...nikakav. Kad ima mesa, kao ne primeti pa stavim malo, ali uglavnom se raspravljamo oko toga, pa ja sebi, kad se uzelim, napravim zasebno sa puno luka i paprike
Ali to nije resenje... A pokusala sam, nije da nisam...kad stavim tikvice, nece, plavi patlidzan, ni da cuje, na sve "nove" ukuse se mrsti...Nego, to je prica za sebe...

Bolja je danas mnogo. Izgleda da nije bilo nista strasno...Davala sam joj nocas orosal i jutros probiotik i nije vise bilo povracanja. Lepo je i jela, malo keksa, banane i supicu... Moguce da je od neke hrane koju je uzimala predhodni dan, al ko ce ga znati... Kod lekara ne vredi oditi za blaze stvari..Em u cekaonici navucemo jos nesto, em nas vrate zaglupljene a sa istom terapijom. Mislim, nema tu sta da se izmisli, dijeta i tecnost i to je...
Sa druge strane, nesto nam ne mrdaju kile vec neko vreme, mm cak kaze da je dobio kilo, pa mozda treba malo da se "promrdamo" dan dva, pa od ponedeljka po strarom... Ali, sa druge strane, za Vaskrs smo vec "planirali"ohoho odstupanje... Plasim se da skroz ne zeznemo stvar.... Joooj pomagajte drustvo 

),interneta nije bilo pa zato nema ni mojih sramnih jelovnika...
Zelim da zivim u nadi ,heheheh
Kako da kazem da cu samo jedan dan da brljam kad unapred znam da nece da bude tako.... Plasim se da ako postavim tako "strog"zahtev, ne pocnem samu sebe da varam, pa malo po malo skroz odustanem... Jos ce da bude puna kuca gostiju, puno dece....po ceo dan u kujni...uh... Nadam se samo da cu da budem bar malo pametna, ali od Un-a nema nista, da se ne lazemo... Ako bi razmisljala glasno islo bi ovako: bez belog hleba, sto manje testa pogotovu poslepodne... Bez sokova-gaziranih i onih drugih, mozda samo koja zdravica
Slatkisi-ograniceno, mozda da se pridrzavam hrono pravila pa da budu izmedju rucka i vecere?. Nema krompira uz meso, nema majoneza i raznih dodataka koji sadrze brdo kalorija, i najbitnije, bez grickanja. Da pokusam da se drzim obroka i bez dodataka nakon toga. M? Sta kazete? Da li ovo moze da "pije vodu" par dana? Ne ocekujem da bude minusa naravno, ali bi bilo dobro da ne bude mnogo stete...

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.