Odgovori 445 postova
Dijetica pa Bebica
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: Dijetica pa Bebica

od MiShīCá Mãllä » pre 10 godine

56/91 ooooomiljeni Uh
    Ujutru da napomenem jos jednom Debelicckin recept od lana 1kasikica pre dorucka
    D: banana,kafa
    U: 30gr badema,10gr grozdjica
    Izmedju je bilo 2 tanka reda snicle (tacnije 5-6)zalogaja
    U: jedva izdrzah do ove uzine... Dva parceta dinje,kafa
    R: puno puno makarona,sa sampinjonima,brkolijem,belim lukom
    V: 40gr kit kat-a, 40gr decijeg safari keksa,veca kocka crne cokolade
    Jos uvek nista od vece vestičare,od 17aprila :neznalica: tacnije ove godine samo dva puta i imala
    3-eg februara i 17-og aprila :placljivko:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 10 godine

Ooooo,šmrc.
    A "parada ponosa" :D :veseljak: :009:
    Mozak mi nešto nije u vinklu. Samo naprijed!
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Narcisa sta je bilo? Kazes mozak nije u vinkli? :D
    Danasnji vocni- vitaminski je bio ovakav

D: dva parceta dinje
    U: 10-ak suvih sljiva oko 45 gr,20 gr badema,20gr kikirikija
    R/U kako god - banana na tavi,malo posuto kokosom,cimetom,20 gr badema
    R/U - 3 veca sampinjona na tavi,kuvani brokoli sa malko malko soli,i
    Nevidjeno dobar sos od luka,belog luka,na kasicici maloj masljinovog ulja przen,pa dinstan,dodani stapici od sampinjona,pa izblendano sve i ubaceno u ona tri samp.,malo malo posoljeno
    V: 3 jako mala sampinjona od rucka i brokoli.

Prstohvat eorokrema (valja se imati malo viska za sutrasnji vodeni dan :D

E sad ovakoć, imam par pitanja...
    1: Da li sam pogresila mozda ako sam na kasicici maslinovog ulja "przila" onaj luk,jer to i nije przenje koliko malo je bilo ulja u tavi...?
    2: da li je velika greska posoliti ali stvarno malo jer bas bez bez ne bi bilo ukusno?
    P.S. Da ne budem bezobrazna...ali vec i "znam" odgovore....(pih ... Sto sam onda pitala???) ali meni ne smeta to puno ,svakako je sutra vodeni,a i da nije znam da bas lepo vodim dijeticu i da ne brljam puno,tu i tamo i ako nesto i pojedem ne jedem sarmetine ili tepsiju masnog bureka....znaci JESTE GRESKA,NIJE DA NIJE -koliko god se ja tesila...ali ovog puta svesno....i sto mi nesto prijalooooo.... :headbang:
    E sad za ozbiljno...htela bih da znam mada imam jos vremena do odrzavanja,celih mesec ali da ja budem sigurna da znam sta radim...koliko sam iscitala Un dijeta je sledeca:
    7*4
    Vodeni
    7*4
    Tu sammmmm tra la la la
    Vodeni
    7*4
    Vodeni
    1*4
    U ovom delu me zanima(samo da potvrdim) svaki put posle vodenog ide proteinski,a i poslednji mali krug od 4 dana ide lepo redom (P,S,UH,V)
    Superiska....apsolviralaaaa....
    Ajmo na daljeeee
    Posle onog poslednjeg vocnog odmah idem na odrzavanje,bez pauze ili vodenog i to je proteinski...
    Odrzavanje sam iscitala
    4*6 ( P,S,S,P,UH,V)
    Vodeni
    5*6
    Vodeni
    5*6
    Vodeni
    1 ciklus*4 kojaaaaa????
    Sve sam iscitala i bitne stvari zapisivala u svesku,i na dva mesta nasla dva razlicita ciklusa...
    Jedan je bio P,Uh,V,P a drugi P,S,Uh,V....sta vi kazete???
    Bubim vas i sutra Vodenkooo...videcemo kako ce biti...ako ustanem gladna,nece da valja, ako pak ne...bice super kao i prvi put....
    Drzite mi figeeee :pivo:
    Ljubim
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 10 godine

Držim fige. Vidim bila si štreber u školici :D . Druga varijanta su poslednja četiri dana održavanja. A u ostalom zar je bitno? :-P Ako već dođeš do njih to znači da si USPJELA! :wink: :pivo: Nazdravlje za sutra. KOliko je gdno vrijeme glat ti u neku ruku i zavidim.
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

Zjuuu misice, jos mesec dana do kraja! :headbang:
    Da da, lepo si ti apsolvirala unku :D A sto se poslednjeg ciklusa u odrzavanju tice, ta poslednja 4 dana, ja sam ovako isla P U V P. Samo ti dodji do ta poslednja 4 dana lako ces to rascivijati tada :D
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Hvala Narcisa, hvala Treshnja-Macke moje Mackaste
    Kratak izvestaj...od jutros tece fino,nisam se probudila gladna, ali tesko podnosim...tj vec u 9h sam htela da kibnem do frizidera.Ali ozbiljno,pa rekoh sebi ok,niko te ne tera a ti istraj sebe radi...i tako sat za satom (tacnije minut za minutim) prolazilo i bilo je ovako
    16.jun Lepi vodenko 58/91
    D: 1 kasikica lana,voda,voda
    U: 9h kafa,voda,voda
    U: 11h zlatiborski caj (narodni), voda,voda
    R: 15h isti zlatiborski,voda,voda
    U: 18h kafa,voda sa limunom(tek tad ga kupih),voda
    V: bice voda ha ha (bar bi trebalo)
    P.S. Bilo je bogami cupavo pa sam skuvala 3 dcl kocke supe..znam znam trebala je samo povrtna,ali je nisam imala...

Eto sad je oko 19h i ne obecavam da nece biti brljeva....jedu mi se palacinke sa eorokremom, jede mi se Mancmelou, ide sin za mnom i otvara i kaze ajde mama,ja cu tebi dati...rekoh mu...joj ne mogu, nesto me stomak zeza... :005: :roll: :wink: jede mi se neko dobro parce torte,Narcisa opet si mi pravila zazubice videla sam kod tebe bas to lepo parce torte,Kinder mmmm....ali ondaK pomislim na sutra ujutru,na vagicu drugaricu :)
    Da rezimiram:
    Prosli put,prosli vodenko pila vodu sa limunom,ne znam da li me je to zadovoljavalo,ali mnoooogo bolje je prosao dan,tada sam imala pregrst obaveza,secam se i bilo mi je ok,topao dan a ja ponela svoju flasu pa udri po vodi.
    Danas hladno,pa i nemam volje da pijem vode,nego se teram,i bas osecam glad,cuju mi se creva,za razliku od proslog,kad nisam osecala glad,mozda u par navrata, ali danas....
    Ljubim vam dusu,sto je govorio moj sin kad je bio mali i hvala na poseti :009:
    P.S. Sutra ima da je nema ako ne pokaze minus (vaga)!
    Poslednja izmena od MiShīCá Mãllä u 17 Jun 2015, 12:41, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Treshnja
    Amater
    Amater

Tooo misice! Samo napred, i nalivaj se sa vodom, jer ce sutra da bude rezultata 8) I izlazis iz tog famoznog drugog meseca i hvatas finis :pivo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Jako me zanima Treshnjice Vishnjice kakv ce biti ovaj "Finiš Mesec" sto kazes,ali do sada je bilo ovako:
    20.04. pocela dijetu
    Prvi krug
    20.04- 67,7kg
    24.04- 66,0 ( -1,7)
    28.04- 65,6 ( -0,4)
    02.05- 64,8 ( -0,8)
    06.05- 64,8 (- + 0)
    10.05- 64,5 ( -0,3)
    14.05- 63,7 ( -0,8)
    18.05- tacnije sacekala
    19.05- 62,9 ( -0,8)
    Ukupno 4,800 gr minusa

Drugi krug
    19.05- 62,9 (kg iz prethodnog kruga)
    23.05- 63,2 ( smrc + 0,3)
    27.05- 62,5 ( -0,7)
    31.05- 62,3 ( -0,2)
    04.06- 61,8 ( -0,5)
    08.06- 61,5 ( -0,3)
    12.06- 61,3 ( -0,2)
    16.06- tacnije sacekala
    17.06- 60,6 ( -0,7)
    Ukupno 2,300 gr minusa
    Ocekujemo Finis Mesec da donese vise minusa...ali zadovoljna sam sa dosadasnjim uspehom.
    Ukupno od 20.04. do 17.06. (oko dva meseca 7,100gr minusa) tra la la :skakutalo:
    P.S. Sada sam na 60,6 kg i pomeram tiker za -1kg :headbang: :013: 8)
    Jos malo pa klub 5...nemoguce!!!! :skakutalo: :veseljak: :013:
  • Treshnja
    Amater
    Amater

Bravo Misice, eto i rezultati su tu, iskrene cestitke :009: Prognozirala bih ti jednu cifru za *finis mesec* al ipak necu :-P
    A obime nisi merila, nikako?
    Nego sta - nego moguce! Zamisli!!!! Moguce je :013: :skakutalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Govori Zenoooo ziva nisam...ja sam (upoznacete me jos...) jako veliki zajebant... :-P pa samim tim i dete i kad mi neko rJekne: " Ej...rekla bi,al ne ne necu..." A ne ne,od mene neces da "pomiknes" ni makac...govori Zeno....nemoj da te vijam nocu u snu...
    Dakle...???
    P.S. Znas kako deca kazu: " Ajde ako ti meni kazes tvoju tajnu i ja cu tebi moju...moze?" :009:
    P.P.S. Samo da ti razbudim mastu...brojka je ogromna, bar se meni tako cini... :D
  • Treshnja
    Amater
    Amater

xexexe dobra si! Ajd nek ti bude, kako ti lepo ide, ponovice se prvi mesec, a ti pokazi - a znam da mozes - i bolje :headbang: sve ostalo je do tebe :009: :D
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Iz tvojih usta Treshnjice u Bozije usi...sto se kaze...nekako se i ja tome nadam,al ne valja mi to...da se ne razocaram ako bude manje....iskreno ti hvala sto verujes u mene... :009:
    Joj zeneeee moje imam svasta nesto da vam pisem,a sad se ne setih nicega :(
    Ajmo da krenemo od pocetka sto se kaze,a?
    Odem ja danas lepo u prodavnicu da kupim mladi krompir,(to mi je zelja jos od proslog skrobnog kad ga je jela Narcisa) :009: pa je bilo tu jos breskvi,dinje,krastavca,luka,tikvice,banana,...i svega ostalog za kucu,za ostatak obitelji,i dodjem kuci umesto samo sa narandzama koje su mi se jele,i krompirom,...pune torbe i jos velikom kesom pride da me ramena odvaljuju sada ali eto...luda zena...
    Da predjem onda odmah i na meny za danas,tj njega cu dopisati veceras,ostah mislim duzna za juce....
    A da...jos jedna stvar,posto sam tesko izdrzala vodeni tj mislila na hranu i stvarno bila gladna od ujutru odma,rekoh sebi "ma casti se sutra Misice sta hoces brljaj ceo dan,nemoj biti tako utegnuta, opusti se jedan dan...nece zivot pobeci,ni dijeta,ali danas izdrzi vodeni dan,budi jaca od vodenka :headbang: "
    I tako krenem dan zamisljajuci da cu pustiti sebe da vidim (pazite kao da to nisam sama ja,kao da je dve u meni... :010: ) i rekoh za sta cu se prvo uhvatiti...jer sam jedna od onih sto volim slano,slatko,ukiselo,domace kuvano...daj mi mesa,sarme,peceno,kuvano,grillovano,paprikas,rolovano,pasulj,pirinac,grasak,soseve,cevape,pljeske,djuvec,od testa ne biram El pita (sama pravim...brate tu jos nesto da dodam...neka mi neko objasni lepo onako ko detetu kako da stavim slike na photobucket(kako li se pise,..bem li ga)), 'el kifle,'el ukiselo,slano,slatko...sve pravim i sve voooolimmmm....(i za dusu i za gusu) :013: ,sto bi se reklo...o slatkom da ne pricam...sama pravim torte deci za rodjendan sa fondan masom...ma ne da se Falim al sam maJstorica kak'e nema....Banacanka u dusi...lepa i okrugla od spolja...(sad malo splasla :D ) i tako ti ja zamisljam sebe kako cu sutra reci sebi evo pojedi sta ti se jede...juce si bila dobra...doooobraaa...kad avaj...ustala i bilo je ovako...bas ovako:
    Kasika lana pre svega
    Proteinski 59/91
    D: banana 7:00h
    U: 1/3sendvica ostala od dorucka decijeg (semmel,salama,sir,) 8:00
    U: nar 1/2,kafa 11:30
    U: mix od 20ak komada nara,20gr brusnice,35 gr kikirikija 14:00
    R: peceno pile,sa sve mascu namazano,1/2 integralne kifle, 3 mala mala krompirica uvaljana u moj recepAt,zelena salata,supa 3dc
    V: pola,salata ista,bez hleba, 1 mali mali krompiric za kraj (da me zelja mine)
    I castila se (na osnovu cega jel?) jedan Mancmellou (to je onaj sto me je sin pitao par puta mama ajde ja cu da ti dam,da da bas taj sa vodenog dana)...eh sta ti je sudbina pa bio mi je suuuudjen taj mancmellou...jer od 6kom,osta samo jedan...nemojte reci da nije subina 8)

Eto sta ja hocu da kazem (jeste bilo brljanja) ali je bitno ono sto je u glavi,...tj bar je kod mene tako...ako kazem sebi nemoj...onda bas hocu...ako krenem sa namerom kao juce e bude kako bude onda mi neko vice sa ramena no-no...i u sustini dan i nije prosao tako lose...ja sam ocekivala da ce biti BRLJOVDAN i da ga necu ni upisati...eto...
    A za centimetre cete biti obavesteni veceras,ili posle podne idem sad da nesto radim...valja zaraditi za 'leba danas :pivo: zivele vi meni sve :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Dobro veče MishiceMala.... :( Čestitam tvoje minuse! :pivo:

(...i nije kašika lana nego kašika mešavine lana, ulja i meda... ali nije to ni bitno, koga je briga za tvoj lek... to ti je važnije od pravila neke tamo UN dijete, nemoj ni da pišeš....... nego se šalim, ispravljam te da bih rekla da nije samo lan, osim ako si izmenila recept :wink: ).

1: Da li sam pogresila mozda ako sam na kasicici maslinovog ulja "przila" onaj luk,jer to i nije przenje koliko malo je bilo ulja u tavi...?
    2: da li je velika greska posoliti ali stvarno malo jer bas bez bez ne bi bilo ukusno? - NIJE NIKAKVA GREŠKA, NAPROTIV
    P.S. Da ne budem bezobrazna...ali vec i "znam" odgovore....(pih ... Sto sam onda pitala???) ali meni ne smeta to puno ,svakako je sutra vodeni,a i da nije znam da bas lepo vodim dijeticu i da ne brljam puno,tu i tamo i ako nesto i pojedem ne jedem sarmetine ili tepsiju masnog bureka....znaci JESTE GRESKA,NIJE DA NIJE -koliko god se ja tesila...ali ovog puta

1. NISI NARAVNO
    2. NIJE NIKAKVA GREŠKA, NAPROTIV
    P.S. NIJE
    (izvinjavam se što su velika slova, ne predstavlja vikanje).

Nema veze tvoje brljanje juče (ili danas, kad to beše?!) ili bar ja principijelno neću da kritikujem brljanje kao brljanje... ali si mi dala dobru ilustraciju da ispišem jednu drugu poentu..... upravo si dala odličan povod za neke teorije:

1. vodeni dan je čista glupost i u principu ga je bolje i nemati (ili sprovoditi taj dan ako baš lagodno ide, a ako se ima teškoća - jednostavno jesti i pretvoriti taj dan u onaj sledeći - proteinski)
    2. Poneko se tako izgladni na taj dan i sutradan sledi brljanje
    3. Rezultat prethodne dve stavke su dve loše stvari:
    3.1. jedan dan gladovanja što nije baš sjajno za organizam niti specijalno korisno za mršavljenje (uglavnom je beskorisno, smrša se momentalno tj izgubi tečnost i sutradan nadoknadi, dakle mučenje nizašta),
    3.2. drugi dan brljavljenja što nije baš sjajno za organizam i može biti korisno za vraćanje izgubljenih grama od prethodnog dana ------- suma ta dva dana= dva dana pogrešne ishrane, uz mučenje u prvom od ta dva dana, a rezultat 0 (i slovima: nula).

Naravoučenije: nema leba bez motike. Nema pravilne ishrane ni dobre linije bez redovnog pametnog jela (dakle ne gladovanja).

:mahalo:

P.S. Za poslednja četiri dana dijete, pitala si kako to tačno ide (ili Održavanja)... a ja ti na to kažem:
    Misliš li zaista da je to bitno? Misliš li da ova dijeta funkcioniše na magičnoj formuli?
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Znam znam pisem drugi put u toku dana u dnevniku a ne bi trebalo :-P
    Necu vise,...a ni manje :-P
    Danas bas dobro raspolozena danas nam je Mini Godisnjica mom Muzu najmilijem i meni,tj 9godina od pocetka zabavljanja....ju hu ta ta ta ti ra...u ime toga sam danas pojela samo jednu Mocart Kuglu...nije puno ne?
    Sutra mora bez brljanja...obaveznoooo. :010:
    Da ne bude obecanje ludom radovanje, da vas izvestim o minusima za ova dva meseca u obimima....a pre toga danasnji meniii...
    Skrobni 60/91
    Lan
    D: banana (sta bi drugo)
    U: 1/2 dinje,brusnice,nar,bademi deluje puno,ali od svega po malo-ukupno 1 tanjir
    U: (cak za promenu bez dve uzine do rucka)
    R: mladiiii krompirici u rerni,sa tikvicama,sargarepom,ukrasnim paradajzom,sve vise kuvano nego peceno u rerni pa od tog soka tikvica,i paradajza se stvorila ko corba ja i nju pojela ali pre jela...pola integralnog hleba (ovo je fenomenalnooo) ,bez salate jer je tanjir bio puuun puncijat
    V: pola,mozda malo i vise (zeljna krompira mladih), bez hleba
    i Plus jedna mala mala Mocartica :evil:
    A sad na minuseee....meni deluje puno punooo,iskreno malko me i sramota nekako mi deluje puno,pa se sad pitam jel to moguce,i ne deluje mi da sam to bila ja....ali hajd...nek ide zivot i nek bude jos puno minusa i u obimima i u kilama :009:
    OBIMI UN DIJETA POCETAK 20.04.2015.

20.04.
    Kukovi - 114cm
    Struk - 85
    Grudi - 101
    Butine - 65
    Ruke - 32

06.05.
    Kukovi - 110cm
    Struk - 81
    Grudi - 99
    Butine - 64
    Ruke - 30

20.05.
    Kukovi - 105,5cm
    Struk - 76
    Grudi - 97,5
    Butine - 62,5
    Ruke - 30

08.06.
    Kukovi - 104cm
    Struk - 76
    Grudi - 95,5
    Butine - 62
    Ruke - 29

17.06.
    Kukovi - 103
    Struk - 74,5
    Grudi - 94
    Butine - 61
    Ruke - 28,5

Eto ga....malko nije da nije puno,al raduje me...merila sam se nasumicno nekad na krace intervale,nekad duze...kako kad se setim,sad uzela svesku i sve prepisala...pa moje eto misljenje da sam bila bas mala kao neka kokica iz mikrotalasne ...lepa i okrugla....(bese to davno sećah se ja ha ha ha) e eto otuda i to moje modiranje i vadjenje iz ormana svakojakih stvarcica....znate ima jedan jako dobar butik,tu blizu iza coska zove se "svoj licni ormar" i ne znam kako bas uvek sta god nadjem potrefe moj ukus,a tek sto su jeftini,samo se nasmejes i kazu "nosi"...e tamo se ja od sad oblacim...
    Da pojasnim...ja sam jedna od retkih koja ima hobi da skuplja garderobu,,,ali bukvalno, od nakita,prstenja,mindjusa kindjuraljki sto ja kazem,(do farmerki jednom izbrojanih 47,)da da ,imam trokrilni ormar puuun garderobe sto od pre porodjaja sto posle prvog,posle drugog,i ja to menjam,gledam sta mi pase,i vadim iznova...toliko garderobe sam kupila pa nosim dva tri puta i onda opet novo pa se ugojim pa par stvari novo,pa malo oslabim pa opet novo...i ima bezbroj stvari koje sam samo jednom ili ni jednom obukla....ne vezano za kilazu,prsto mi je to hobi...da ne duzim...vecinu stvari sam onih od pre porodjaja (imala udata 45 kg) sam podelila racunajuci da to stvarno vise nikad necu nositi...ali eto...mislim da imam jedne farmerke jos,par suknjica,haljinica,otprilike mislim posle prvog porodjaja,da su to stvari,a suknjicu devojacku jos,neki dan probala i navukla do sredine butina :oops: i vecinu stvari sam podelila nekoj zeni sa kojom sam isla na kurs,mongolkinja je ,ima dete i sa 14god.ostala trudna...i dam joj vecinu tih stvari...u par navrata,racunajuci razliku u kg od pre trudnoce 43-45, i tadasnjih 62-63,ostatak sam dala jednoj opet iz Sirije koja ima troje dece, pa joj je taman bilo super doslo...onda je nastupio period davanja garderobe (ne racunajuci da cu vracati kilazu bas na 57kg od posle drugog porodjaja)i kad je u Srbiji bilo poplava,pa je pun gepek stvari poslat za majcicu Srbiju...tako osta meni ona jedna suknja devojacka,sa onih 43kg,ali ovih dana cu potraziti ima negde jos par stvari,ne obecavam,-mislim...to cu pisati drugom prilikom...ako ih ima,ako ih nadjem,ali tacno se krug odmotava unazad kako sam se postepeno gojila i stvari stavljala u ormar iza,tako sad vadim bukvalno istim redom bez preterivanja i oblacim...ali ne zalim se...mada vidim i da ima nekih stvari u koje udjem bez problema a kada se setim da je to bio period posle drugog porodjaja oko 55kg tad, a stvari nekih koje su nosene sa 60-63 ne mogu...e to je ono sto mislim da nije sve jedno da li se neko ugoji pa skine pa je to telo otprilike isto,ili se ugojis pa prodje period neki,pa jos malo,pa malo,telo promeni cak i oblik...ali ja sad iskreno zadovolja sedim u jednim od "novo kupljenih farmerki iz butika "svoj licni ormar" bez zatezanja i pravdanja,rasirice se i ostalo"
    P.S. koliko ja preracunah 36cm obimno....pa i ne pasale mi neke tamo farmerke :-P
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Odlično! :)

P.S. Možeš da pišeš dva posta u jednom danu, ali se ne pišu dva UZASTOPNA posta u jednom danu. A ti nisi pisala dva uzastopna posta, pre ovog tvog poslednjeg posta je bio moj post... prema tome, nisi kršila pravila... :wink:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
Odgovori 445 postova