Debelicka Treshnja

poljubac za vas
Debelicka,eto ova prethodna dva dana super...nisam ni jednom koliko se secam osetila taj odvratan osecaj...i da znas da sve za recept imam,,i laneno seme,jos pre dijete kupila,pa reko iscitacu neki recept za njega da ga uvrstim u ishranu...danas pravim obavezno, i javljam kako mi se svidelo...hvala zaista na receptu
Treshnja macko vidim bas si se "zdala" u biciklizam, bazene, kosenje...e to je pravi borac...sve pohvale...
Ostah duzna jelovnik od juce
Ugljeno hidratni 52/91
D: banana
U: 1/3 dinje, kajsija,20gr kikirikija
R: spagete sa domacim paradajz prelivom
V: 2 kupovna kolaca sa vanilom i jagodom,1 kinder cokolada,kafa iz aparata sa sve mlekom i secerom,i kockica crne cokolade (cak ne zaboravljena) E sad i to da napomenem...posto sam pre jela jela (citaj jeeeelaaaa bas ) slatko, sada kad dodje Uh dan ja unapred razmisljam ovo bi ono bi, i tacno sebe pratim i prosli put,znaci pre 4dana i sada mi je bilo muka...zasto? Zato sto je ta kolicina tih dva kolaca meni sada mnogo...ej cuj meni...mogla sam kamion pojesti...dobro ne bas kamion ali onaj mali kamioncic za sitne prevoze daaa
Sada ostaje samo da gladneeee oci ne budu vise toliko gladne i da se naviknem da
JA JEDEM OD SADA MALO SLATKISAAA JU HU HU HU ,tj da mi ne prijaju one kolicine vise
Salu na stranu, i pre dijete sam sebi uvek smanjivala "porcije" i zezancija je kada kazem da mogu pojesti puuuuno...ne mogu puno odjednom ali se desavalo da samo razmisljam sta imam u frizideru ili u radnom delu...pa malo malo kao neko dete odem vidim,otvorim nesto...makar pojela i malo, ali je bilo svaki dan...to mogu da potpisem..svaki svaki dan nesto....
Danasnji meni su vockice i bas se radujem,jer je preko puta naseg stana Wasserspielplatz i to izgleda kao mala plaza, sa jezercetom i svim i svacim za decu,od peska, ljuljaski, tobogana, splavova...bla bla ...i naravno da idemo svaki dan...a danas mogu poneti moje vockice vec spremljene i na kupanjac...a uskoro ce i raspust...
Ima da nas nema ha ha
P.S. Sutra je i Wasserfest, a pocinje i vikend...divota...cim uhvatim vremena,javljam se
Vitaminski 53/91
D: 8 sljiva
U: banana i kafa
U: tresnje (skupe li su brate- 5,99e kila? Da nisu od zlata?)
R: banana zapecena sa malo badema
U: 3 sljive,2kajsije,bademi 20gr
V: kriska lubenice,1/2 jabuke