Odgovori 445 postova
Dijetica pa Bebica
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Dijetica pa Bebica

od leonida » pre 9 godine

MiShīCá Mãllä napisao:najvise sam hapy jer imam osecaj da mogu da kontrolisem sebe, jer ovih zadnjih dana nisam nesto jela, i eto vagica je i pokazala :013:

E kad do ovoga dođeš, imaš razloga da budeš srećna.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Lajk na Leonidin post. Baš sam srećna zbog tebe. Jel krenulo kićenje kuće i ostale pripreme za božić?
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

čeestitam :skakutalo:
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Bravo :013:
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od Alisa_GG » pre 9 godine

Tesko je skinuti kile a jos teze zadrzati postignuto.. :D tebi to ocigledno dobro ide i bas mi je drago zbog toga sad beba a moze polako da dodje :) iz nekih primera oko mene vidim da devojke sa manjom tezinom mnogo manje dobiju kg u samoj trudnoci.. srecno;)
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

To sa manje kg u trudnoci bas i ne pije vodu na mom primeru.Zatrudnela sa 57,porodila se sa malo manje od 90! :crybaby:
    Mishice,cestitam na odrzanom rezultatu,to je mnogo teze od same dijete. :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Hvala svima zenskinje moje drage...nadam se da je i kod vas sve ok, i da lepo silaze kilice... :)
    Hvala na posetama, lepim recima i daljem podrzavanju, zaista ste divne... :009: saljem vam ovu veeeliku pusuuu...
    Kod mene stanje odlicno, malo je otislo na plus, na gore ali nista strasno, jer znam i zbog cega, bilo je malko vise "goscenja" i to je to...kad primetim to kod sebe, odmah osetim po sebi, onda sam uvela pravilo,a to je NE merenje dva naredna dana, i malo vise voca ili soka od voca, vecerica slabija i to je to...sustina je da odrzavam, koliko je u samom startu "normalnog rezima" cini mi se kilogram pao za jako kratko vreme, sada ga i odrzavam...uz to da sam sebi eto odredila da kile mogu varirati recimo u mom slucaju (zavrsila Un sa 55,8-cini mi se,i u startu dobila oko kilogram), sto je bilo oko 56,8 i tako sebi odredih da mogu varirati do 58kg jer bude tu i perioda od pred menzis, pa posle i variram kad kad u kg, a jutros stadoh na vagicu (mada je veca vestica jos uvek tu...) i sa malim plusom(jelo se priznajem) jutros vice vaguljica drugarica 57,2 :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
    Ja stvarno zadovoljna, ma prezadovoljna, za sad :D

Na ostalim planovima bas sve tece lepo, okitili kucicu, okitili jelkicu, pripreme su u toku za Bozice i ostale praznike, imacemo goste, sto me raduje,jer volim da kuvam, i vec sada pravim polako plan sta cu mesiti i kuvati...pokloni kupljeni, ponovila se i Mishica ove godine, izgleda da sam bila dobra pa je deda Mraz dosao malo ranije...(jedino me malo strah koliki cu apetit imati, tj koliko cu biti u plusu :nasilan: posle Praznika, jer nama je raspon praznika od katolickog-mog Bozica i Badnjeg dana, pa Nova godina, pa pravoslavni muzevljev Bozic, i Badnji dan, pa Slava 9-og januara, pa pravoslavna Nova godina,a do pravoslavne nove god.ima da se krka i krka ), a za raspust februara planiramo na Zlatibor, sa sve vec sada zamisljam kajmakom i ostalim mogu sebe da zamislim samo posle februara, hm hm, ali ne obecavam nista...tipa pazicu i ostalo, valjda kad sa tom idejom i krenem onda bude suprotno, truditi se hocu, pa kako bude...

Na polju bebice se i dalje radi punom parom, pa kad dosla...dobrodosla...seka mi je u 7-om mesecu i toliko mi je slatka, bas su "porastili"...

Danas kuvam punjenu papriku i paradajz corbicu, sto sam kuvala i cini mi se ako me secanje dobro sluzi,prvi dan ili prvih dana posle Unke i setih se vas, reko da navratim i pozdravim vas :009:

Eh eto setih se jos dve nama divne i bitne stvari...prva da je Nemanja polozio za narandzasti pojas i sav je bitan, a druga da smo dobili pismo za upis u skoli i nekako sam tek tim pismom shvatila koliko su mi deca porasla, a do skoro su bili u pelenicama...

Eto nabacah mozda sve, na brzinu, ali to sam ja...ne stigoh da procitam, sta ispisah...ne zamerite...da ne bude "sta je pisac ovim hteo reci"...
    Pozdrav mojim lepim zenama :009: :009: :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Bravo za održavanje. Kod tebe sve na vrijeme i isplanirano. Skontala si sistem kojiti odgovara i to je najbitnije.
    Čestitam Nemanji, i treba da se pravi važan. Za koju godinu će biiti najjači dasa u razredu :D . Vrijeme leti, to sad čak i ja primjećujem. Kumini klinci imaju pola godine, a kao juče da smo išli u bolnicu po njih. Gledala sam te "stare" slike i šokirala se koliko su se promijenili i porasli i kako pametne oke sad imaju.
    Izvještavaj nas i posjećuj. :009: :009: :009:
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

po tvom postu,s ve u svemu ti bas uzivas , neka ti bude tako i na dalje :009:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Volim da vidim ovako pozitivan post i da je neko pun energije i da već obiluje prazničnim raspoloženjem :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Tamy i Tebi Za Ljubav hvala za posetu...saljem vam pusu :009:
    E ovako drage moje dame,zeMske, gospoDZe,zene,majke,kraljice...
    Uleteh da vam pozelim sve najlepse za prestojece praznike, ako ne budem stigla tacno tih dana, dakle...srecan vam Bozic i Nova Godina sa puno zdravlja pre svega, ljubavi, sloge, blagostanja, i puuuno minusa...
    Ceo dan, tacnije unazad vec dva dana, sela nisam normalno, kuvala, pravila kolace, tortu sad zavrsila sa fondanom sa deda mrazom,sneskom, i pingvincicima i super je uspela, za sutra pecenje, ruska salata, i sve po redu...
    A danas postili i uopste mi nije tesko palo...jer me je Unkica na to navikla, i danas prosao dan u kuvanju za cas, a da glad nisam osetila, dok prethodnih godina sam imala strah od dana u kojima sam postila danas je prosao glat :D
    Sa kilicama stojim divnooo i iznenadjujuce tra la la vrtim se oko 57kg a neki dan je bilo 56,5 i stadoh opet na vagicu, reko nije moguce...
    Javljam se sa novostima kad ih budem imala a vama zelim sve najlepse od srca za praznike :009:
    P.S. Danas je tacno godinu dana od poslednje kutije cigara tra la la la
    Sreca sreca radost :pivo:
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

Wau!
    Što volim ove tikere gde je sve "školski" odrađeno! :23:
    Bravo!
    I koliko god da se radujem izgublenim kilogramima i da znamo svi koliko je to značajan i velik rezultat - mene još više oduševljava ovaj podatak godišnjici nepušačkog staža! Za to imaš bar trostruko bravo i svaka čast!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala na čestitkama, tebi i tvojima sve najljepše želim. Dobar rezultat, dobar. Čestitam jubilej. Javljaj se :009: .
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

od leonida » pre 9 godine

Uživaj u praznicima, lepo sve to tebi ide.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Navratih na kratko...da vas obradujem sa novostima od 59kg...(inace bila oko 57kg) naravno sa opravdanjem...da da i sad se cudite i pitate kako sam sebi dozvolila...ali eto bili su praznici, takooo duuuugi praznici...od 24-og dezembra do sve pre neki dan, kad se tata vratio za Srbiju...bio je kod nas oko dve nedelje pa se i tu lepo ruckicilooo...i ne marim za kile...samo marim za onih 5 testova trudnoce koji su pozitivni svi do jednog ali ja bih jos jedan pa jos jedan uradila...ali preterujem znam...
    Da da, dobro ste shvatile zbog cega kazem opravdano 2kg u plusu, jer su testovi poooozitivniii, a ja gladna uvek i uvek...
    Javljam se sa zasigurnim novostima 11februara, tada mi je zakazan pregled,i nadam se divnim vestima...a do tada...saljem vama veliku pusu :009:
    :veseljak: :veseljak: :veseljak:
Odgovori 445 postova