Hvala svima zenskinje moje drage...nadam se da je i kod vas sve ok, i da lepo silaze kilice...
Hvala na posetama, lepim recima i daljem podrzavanju, zaista ste divne...

saljem vam ovu veeeliku pusuuu...
Kod mene stanje odlicno, malo je otislo na plus, na gore ali nista strasno, jer znam i zbog cega, bilo je malko vise "goscenja" i to je to...kad primetim to kod sebe, odmah osetim po sebi, onda sam uvela pravilo,a to je NE merenje dva naredna dana, i malo vise voca ili soka od voca, vecerica slabija i to je to...sustina je da odrzavam, koliko je u samom startu "normalnog rezima" cini mi se kilogram pao za jako kratko vreme, sada ga i odrzavam...uz to da sam sebi eto odredila da kile mogu varirati recimo u mom slucaju (zavrsila Un sa 55,8-cini mi se,i u startu dobila oko kilogram), sto je bilo oko 56,8 i tako sebi odredih da mogu varirati do 58kg jer bude tu i perioda od pred menzis, pa posle i variram kad kad u kg, a jutros stadoh na vagicu (mada je veca vestica jos uvek tu...) i sa malim plusom(jelo se priznajem) jutros vice vaguljica drugarica 57,2
Ja stvarno zadovoljna, ma prezadovoljna, za sad
Na ostalim planovima bas sve tece lepo, okitili kucicu, okitili jelkicu, pripreme su u toku za Bozice i ostale praznike, imacemo goste, sto me raduje,jer volim da kuvam, i vec sada pravim polako plan sta cu mesiti i kuvati...pokloni kupljeni, ponovila se i Mishica ove godine, izgleda da sam bila dobra pa je deda Mraz dosao malo ranije...(jedino me malo strah koliki cu apetit imati, tj koliko cu biti u plusu

posle Praznika, jer nama je raspon praznika od katolickog-mog Bozica i Badnjeg dana, pa Nova godina, pa pravoslavni muzevljev Bozic, i Badnji dan, pa Slava 9-og januara, pa pravoslavna Nova godina,a do pravoslavne nove god.ima da se krka i krka ), a za raspust februara planiramo na Zlatibor, sa sve vec sada zamisljam kajmakom i ostalim mogu sebe da zamislim samo posle februara, hm hm, ali ne obecavam nista...tipa pazicu i ostalo, valjda kad sa tom idejom i krenem onda bude suprotno, truditi se hocu, pa kako bude...
Na polju bebice se i dalje radi punom parom, pa kad dosla...dobrodosla...seka mi je u 7-om mesecu i toliko mi je slatka, bas su "porastili"...
Danas kuvam punjenu papriku i paradajz corbicu, sto sam kuvala i cini mi se ako me secanje dobro sluzi,prvi dan ili prvih dana posle Unke i setih se vas, reko da navratim i pozdravim vas
Eh eto setih se jos dve nama divne i bitne stvari...prva da je Nemanja polozio za narandzasti pojas i sav je bitan, a druga da smo dobili pismo za upis u skoli i nekako sam tek tim pismom shvatila koliko su mi deca porasla, a do skoro su bili u pelenicama...
Eto nabacah mozda sve, na brzinu, ali to sam ja...ne stigoh da procitam, sta ispisah...ne zamerite...da ne bude "sta je pisac ovim hteo reci"...
Pozdrav mojim lepim zenama