MiShīCá Mãllä napisao:najvise sam hapy jer imam osecaj da mogu da kontrolisem sebe, jer ovih zadnjih dana nisam nesto jela, i eto vagica je i pokazala![]()
E kad do ovoga dođeš, imaš razloga da budeš srećna.

MiShīCá Mãllä napisao:najvise sam hapy jer imam osecaj da mogu da kontrolisem sebe, jer ovih zadnjih dana nisam nesto jela, i eto vagica je i pokazala![]()

tebi to ocigledno dobro ide i bas mi je drago zbog toga sad beba a moze polako da dodje
iz nekih primera oko mene vidim da devojke sa manjom tezinom mnogo manje dobiju kg u samoj trudnoci.. srecno;)

saljem vam ovu veeeliku pusuuu...
posle Praznika, jer nama je raspon praznika od katolickog-mog Bozica i Badnjeg dana, pa Nova godina, pa pravoslavni muzevljev Bozic, i Badnji dan, pa Slava 9-og januara, pa pravoslavna Nova godina,a do pravoslavne nove god.ima da se krka i krka ), a za raspust februara planiramo na Zlatibor, sa sve vec sada zamisljam kajmakom i ostalim mogu sebe da zamislim samo posle februara, hm hm, ali ne obecavam nista...tipa pazicu i ostalo, valjda kad sa tom idejom i krenem onda bude suprotno, truditi se hocu, pa kako bude...

. Vrijeme leti, to sad čak i ja primjećujem. Kumini klinci imaju pola godine, a kao juče da smo išli u bolnicu po njih. Gledala sam te "stare" slike i šokirala se koliko su se promijenili i porasli i kako pametne oke sad imaju.

.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.