Odgovori 445 postova
Dijetica pa Bebica
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Dijetica pa Bebica

od narcisa » pre 9 godine

Khm, ja da sam ti uzela bih te šnicle i izignorisala pomfritić :D . Nek se nazdravilo i zalilo - red je što jest-jest. To ste vi svi kompletno imigrirali u Ojstriš? :009: (radoznala baba s prizemlja čije je oko poprimilo oblik špijunke :wink: )
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Hej hej eto mene nazad...kod vas :wink:
    Bio vikend pun gostiju, pa legli u 3h, preumorna sam ne mogu da se pokupim...u ponedeljak bila neka akcija, pa isla kupovatii neke trenerkice deci, i posle jurila meni pantaloneee...ovde je bas hladno...dal vi meni verujete ja glat udjem u 34... A to je ovde najmanji br za zene, i ja ih glat kupim bez da probam...cak mi i malko povelicke...a pr.vik nisam prijavila kupila farmerke deciji broj br 158... :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
    Tra la la la...(inace....br idu 176-170-164-158-152-146-140-134-128-122...), moj Nemanja nosi 128 ha ha
    Posle prodavnice klasika, stigla kuci (jelovnike dopisujem na kraju), posklanjala sve po kuci, stigao Nemanja vec u 11 h, poceli praviti pizzu, oprala ves, poslozila i peglala 3masine vesa, otisla po Iliju, pripremila sve za karate, okupala se i na trening...kupili smo i Iliji trotinet i uci ga da vozi, sve je bolji, juce smo za cas stigli do karatea...nisam vam nikad pricala da ja bas koristim trotinet, pre podne sve obavim sa njim, mnogo mi je brze.
    Sa jelovnicima i nemam bas da se pohvalim (opravdanje mi je ludi vikend), a bilo je ovako:

Proteinski 84/91
    D: burek sa sirom, kafa aparat
    R: 1 snicla u prezli, kuvane prokule,bez hleba, bez supe
    V: 2 palacinke i posle u 22:00 uvece 3zalogaja breskve iz konzerve,jedna rafaelo

Hajd sad da se objasnimo odmah, u petak smo imali goste do kasno, pa u subotu ujutru ceo dan u gradu do 17:00h uvece, zima dosla svakom trebaju hulahopke, potkusulje, jakne,cipele, dzemperi,...meni je te kupovine vec dosta...a jos nije zavrsena...da ne duzim, zbog toga smo bili ceo dan u gradu, u 18h otprilike pocnem da spremam stan, taman na pola stigli neocekivano gosti, ostali smo do kasno budni, opet u nedelju ( to je ovaj sad jelovnik poslednji dopisan ) sestra i zet stigli rano na kafu, doneli burek, mi taman ustali, hajde pojela ga...posle ce se ispostaviti da je dobro sto sam ga pojela...jer oni tek sto su otisli stigli svekar i svekrva, oko 13-14h ja sam tu vec bila dobrano gladna, na svu srecu izmedju njih i sledecih gostiju s'nogu pojedem onu sniclu i prokule/prokelj koje sam se setila da stavim da kuvam, bez supe i hleba i posle trece ture, uvece kaze muz kad su nam bili sestra od muza i decko joj, da pecemo palacinke, i eto onda sam njih jela za veceru...grize me neka savest, ali opet pred sami kraj sam, da vec ne znam sta zeznem -nemam, i ovako da nastavim sa dijetom posle ovoga ne bih trebala, tj ne zelim, bar ne ovako pod ovim pravilima, a vagica dal bila u plusu ili ne ...ah pa...i ovako ce sad malo po malo ici na neki plus, ne verujem da ce bas biti luda da ide u minus...

Jucerasni jelovnik je bio:
    Uh 85/91

D: banana, kafa,
    R: piza dva velllika parceta
    U: 4 belvita keksa na karateu
    V: 1 mafin iz solje, 1 eismar.knödel,1 malecno parce pice od muskih,sa svim,

Danas vitaminko,za sad pojela samo bananu, i kafu aparat...to sve dopisujem sutra...
    Sutra kao vodenko, a ja idem sa Nemanjom i razredom do biblioteke, ali ne odrzavam ga, gledacu da bude voce dorucak,a ostatak mislim da ce biti proteinski sve u svemu, u cetvrtak imam u planu da setkam sa sestrom da kupuje garderobu bebici pa idemo u razgledanje..
    Narcisa, Ivaiva vama saljem veliiiki poljubac :009:
    P.S. Danas je nekom 8-ma godisnjica braka mraka, zvucim kao neka baba ali bas je brzo i fino proslo :veseljak:
    Srecna nam godisnjica braka :veseljak: :skakutalo: :veseljak: :skakutalo: :veseljak: :skakutalo: :veseljak: :skakutalo:
    " ...nista na ovom svetu ne moze biti tako lepo kao ono sto si mi dao.Tvoja ljubav je u moj zivot unela svetlost i sama pomisao da si moj muz me cini najsrecnijom osobom na svetu..."
    :pivo:
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

Srećna ti godišnjica :*
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Hvala draga, tek sto sam zavrsila post, pocela vas da obilazim, kad izasla iz tvog dnevnika, a ono tebe zatekla u mom dnevniku :D :D :D
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Srecna vam godisnjica! :009: Obozavam srecne brakove i ljude koji se iskreno vole i posle mnogo godina!Toga je sve manje,na zalost!
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Čestitaaaaancija Volite se i uživajte. I čestitke za dječije pantole i najmanje brojeve. Zašto nisi ranije prijavila trotinet fa? Oooooo bože svašta. Uh večera ti je stvarno bila uh. Daj svega. Apsolutno podržavam mjenjanje vodenog u protein, mada danas je mijena....hm. :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

:mahalo: :mahalo: :mahalo: Tamy,Ivaiva,Narcisa jel vam dosta jedan :009: ili po jedan :009: :-P
    Tamy hvala jos jednom :)
    Ivaiva kod nas ruza tek procvetava, za sad... :wink:
    Narcisa nema vise kod mene ni mene ni nicega...nekako se osecam kao dete pre skolski raspust ha ha kao daj mi "leba i igara" :headbang: :020:
    A za trotinet ne prijavljujem jer ga vozim ali su to relacije tipa do prodavnice i nazad, ili do zabavista i nazad...ali je konstantno, a rolere kupila jos onomad i nista od njih (nesto su klizaviji nego sto ih se secam od pre ) :-P
    Danas sam vise gladna nego prosli put na vocka, i ne verujem da ce biti minusa, cak mozda i plusica , ali mericu se i posle "vodenog" pa cu tada upisati...i staviti neke slikice,..uzmem ti ja jabuku danas kad mali pojede, uzmem kikiriki sa bademima i suncokretom,ostavim za posle mericu u cinijici, pridjem ona prazna...hm hm
    Prijavljujem brljic u obliku dva "prstoliza" krompirpirea...
    :mahalo:
    Eh da ispod ovih smajlica pise "pogledajte jos smajlija" i pogledam ih ja, :neznalica: ali sta vredi kad ne mogu da ih upotrebim, od gledanja nemam nista...ako stisnem na bilo koji ono samo ucitava, cak mi jednom i post blokiralo....samo da se zna, Mishica se razume u tehniku, da da :hi-fi:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Dovoljan je i jedan zajednicki :009: Jedva cekam slikeeee!
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Kad mi neko pojede nešto što sam za sebe namjenila pretvaram se u zvjer, jer kad sam gladna nisam sva svoja. Ja imam teoriju da je ta glad prouzrokovana težom uh večerom. Znaš tu foru da šećer traži još šećera... Ja koristim sve ove smajliće, ali me baš mrzi da kliknem pa mahom ovih par forsiram. Ovaj mi je u poslednje vrijeme favorit :mahalo: .
    :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Narcisa uzmi snikers...("kad si gladan nisi sav svoj")... :-P
    Ivaiva stavicu ovih dana slikice...
    Vreme nikakvo, ludo, juce sam bila sa klincima iz Nemanjinog razreda, do biblioteke da zamene knjige, a kisa padala i padala...danas opet nastavlja, a plan je bio da idem sa sestrom da razgleda za bebicu...
    Upisacu jelovnike, pa mozda svratim jos poslepodne jednom, zelim i vas da obidjem ako stignem :wink:

Jelovnik za
    13okt 86/91 je bio :

D: banana,kafa aparat
    U: jabuka,kikiriki,brusnice,4braz.oraha,bademi
    R: tikvice,sampinjoni,sargarepa,brokoli,prokule-u rerni
    U: pola od rucka,jabuka,kafa
    V: kikiriki,bademi,brusnice,orasi
    I prc...vecerao muz i ja sednem i pojedem tri krilca i malo malo krompir pirea :020:

A Vodenko je bio:

D: banana,kafa aparat
    U: jabuka,
    U: kikiriki, 4braz.oraha.,jabuka,kafa
    *izmedju rucka i uzine bilo je parce hleba sa medom
    R: 2batka,hleb,paprika,supa 2dcl
    V: krompir iz rerne, rotkvice

I jutros vagica vice vice al sta cu,morala sam da je pogledam...kaze 56kg okruglo...znaci zadnji put je bilo 55,4 sto znaci 600gr u plusu...smrc...smrc...
    Zar to nije puno? I stvarno verujem da jeste realna kilaza jer malo malo pa osecam glad...posle ove dijete ako bude islo bas na gore u kilazi i to puno, onda cu pogledati neki nacin ishrane ili nesto, a ok mi je da varira izmedju 55 (bese to davno secah se ja :D ) i 57maximalno, a za dalje cemo da vidimo...
    Jos 4dana do kraja dijetice...i nekako razmisljam sta cu i kako cu, dalje, ali pisacu sta jedem, pa se samim tim i pratiti i vi ste tu da me bodrite i dalje, nadam se, i savetujete...pa sta zivot donese...unapred ne mogu da znam...
    Odoh sad, do banke da platim neke racune, pa na bus i u razgledanje stvari za bebicu...tra la la...hocu i ja bebicuuu :roll:
    Puno vas ljubim, ne zamerite ako vas ne posetim, bas cu se truditi da stignem :009:
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

MiShīCá Mãllä napisao:Odoh sad, do banke da platim neke racune, pa na bus i u razgledanje stvari za bebicu...tra la la...hocu i ja bebicuuu

jel ovo stvarno mislis, ili se zezas ?
    ako mislis stvarno , bas se radujem :013:
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 9 godine

Misice jos 4 danaaa!!! Oooo :013: Treba da si ponosna na sebe i na ono sto si postigla! I da si usvojila - bolje od mene - neka pravila. U svakom slucaju, nemoj da nam begas, jer ces opasno da falis :cry:
    :009: :020:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Bice i bebica uskoro! :-) Sad je pravo vreme. I ja sam oduvek zelela troje dece,ali videcemo kako ce biti. :)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Tamy, sestra moja je trudna, 5mesec, ja happpyyy kao da sam ja trudna, pa sam sa njom isla da ona razgleda i kupuje stvarcice :D
    Treshnjice da znas da imam osecaj kao da me ceka neki ispit recimo, ili nesto jako bitno, a u sutini nista...neki osecaj straha imam, pa se onda zapitam zasto...smesna sam samoj sebi :D
    Ivaiva mi smo dugo radili na trecem (bas se ne zalim) i nista...pa onda pocela dijetu, i eto sad je zavrsavam, pa ako je po redu, ha ha, nek dodje i bebica :D
    Nisam vam drage moje pisala, jer me juce glava rasturala, tacno od ovog loseg vremena...od kisnih dana, vreme je bas bezveze...i danas ustanem sa glavoboljom, i setim se vas, reko verujem da me nece proci i da vas necu ni posetiti, niti skrabati po mom dnevniku, misli cete da sam vas ostavila sad kad sam stigla do kraja, ali necete me se tako lako resilti :headbang: :-P
    Jos ovaj dan, i dva preostala i gotovo...tacno od ponedeljka necu vise biti na dijeti,tj odrzavanju , pa cu trebati da sednem i poslozim u glavi slike koje imam na kompu i telefonu i da ih stavim bar jednu jednu sa pocetka i kraja dijetice...ja iskreno happyyy...jer u zivotu ni na koji nacin nisam uspevala da skinem kilazu, tj samo jednom sam i imala problem sa viskom, od one hormonske inekcije pa na dalje, dakle- sada, samo sto sam vukla tu kilazu 4i vise godina...a sada sam dostigla kilazu od posle prvog porodjaja...i jos uvek ne verujem...
    Preslozicu se vec nekako u glavi do ponedeljka, bas je sve nekako simbolicno, jos dva dana, a taman je to vikend, jer vikendom uglavnom idemo svuda i imam milion obaveza, pa vam se ne javljam, a onda u ponedeljak svodim utiske i sve vam javljam...
    Eh da...ova cetiri dana ce mi biti :
    P,S,Uh,V jer mi je onako p,s,s,p,uh,v zadnji dan proteini i nije ceo krug i ovo mi se cini zanimljivijem...tako da mi je danas skrobni, a sad vam pisem jelovnik za jucerasnji Proteinski...
    Eh da jesam vam pisala da je vagica vikala gadno na mene, sve se naostrila i kaze 56kg okruglo, znaci bilo je 600gr plusica, da da, eto bureka i hleba sa medom :nasilan:
    Menjam brzo temu... :020:

Jelovnik ne bio proteini 88/91
    D: banana, kafa aparat
    U: 2 milka srca,kao dva zalogaja, bademi orasi oko 30gr
    R: parce hleba,tj dva jer je bio kao sendvic, sa sirnim namazom i sirom,solja mleka
    V: malo jace od 1 virsle, sa 2 zalogaja kecapa i isto toliko majoneza,rotkvice,paprika

Nije opravdanje to za kecap i majonez, ali nisam jela hleba i bas mi bilo gadno samu virslu da jedem, i nisam preterivala jer inace ne jedem te kerefeke tipa majonez ili kecap ili senf, i ni ne volim ih ali u retkim prilikama uzmem evo kao sada...
    Primetili ste i dva mala zalogaja milka srca, jeste bilo je...glavobolja, i skuvala sam kafu gorku bas, i popila lek, legla i kad legnem orelo, gorelo meni opadne secer,a jos pride kad imam glavobolju mi se trazi slatko, stim kad sve (znam sebe ) slozim jedno pored drugog cudim se da nije stradala cela kutija, dobro je prosla...
    Odoh sad, spremkati stan, pocinje vikend, pa sebe spremiti, pa na karate...sutra u trazenje barskih stolica (to je samo izgovor za muza, jer sam ih vec nasla...) i puno vas ljubimmmm, sve :009:
    Hvala na posetama Macke Mackaste :roll: :wink: :007:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Znači i kod tebe migrenozno stanje....c.cc.c.c.c. Bljak. Blago tvom mužu, neće morati uzaludno da tabana 7 sati u potrazi, nego odmah u prvoj radnji sve da završi :D . Uživaj u vikendu i škrabaj izvještaj. Još koji dan pa da napišemo the end. :009:
Odgovori 445 postova