jao knedle sa sljivama, al domace...mmm...kakav prah, knedle u prahu?
Odoh, deca se bude, saljem ti

55,7 hm hm...malo mi je krivo jer cim sam jela i to ne bez mere i sve, ona odmah gore...ali hajd....
nadamo se ove nedelje, tj tacnije za vikend da isprobamo i kupimo, ali kako bude bice...kako je sudjeno...(mada se neko (muz puz) bas zapalio,napalio), samo mu sibica fali

- može zamjena za ajvar
. Par grama gore dole ništa ne znače, a nisi brljala u klasičnom brlj stilu.

odoh na kupanje, muz puz posle 100god dosao ranije sa posla
)

znate sta moze da se desi sa pasuljem...jao nadula sam se ko zaba
,pa je stoga za veceru bilo nesto drugo.
za danas sam izvadila snicle, deci i muzu pohovane
, meni ce biti samo prepecene...nekako sam sebe uhvatila da mi je meso od svega najvise dosadilo a ne znam zasto...
setih se decije kasice prasice, koju smo pravili od kutije cipela i ukrasavali, pa je sad otvorih i u sred noci brojala parice sitne, a posle odgledala film, i legla oko pola 2, uh uh a ustala u 7h...ali ok sam, mislila sam da ce me boleti glava, ali eto nije, pijem drugu kafu vec
...opeglah sta sam imala, a sad odoh na spremanje ruckica sin dosao iz skolice...a mogla bi i mama... 

Ja bila i traku za trcanje kupila, i na kraju je tako brzo i prodala kao sto sam je brzo i kupila
(153cm/ 55-56kg)
pozdrav
Svako ima svoju uživaciju 

i sta sa cim ide, pametnica si ti, pa ces praviti dobre kombinacije. Bilo bi dobro samo da se ne opustas nego da nam i posle zavrsetka odrzavanja pises jelovnike, tj sebe radi, da vidis sta kad i koliko ruckas

) ok ne bas svaki ok je njemu i testo, lazanje,spagete,palacinke ali kad ja vidim da se on vrti posle u kuhinji oko frizidera sve mi je jasno i ja cesto gledam deci da bude bar svaki drugi dan nesto sa mesom, mozda i gresim ali
) i on ne bi da me uvredi, ali kaze na moje pitanje Sreco jel lepo..."Pa lepo jeste jako, ali nemoj ovo vise da kuvas...ili kuvaj al ubaci meso..."
no no no!
)

cmok
. Naravno da svi imaju strah šta poslije dijete, pa se većina ili skroz raskalaši ili konstantno živi u grču. Do sad si upratila sva pravila i lijeva i desna, pa ćeš nekako iznaći i sistem za poslije. Meni je najprihvatljivija cik-cak dijeta. Imaš na forumu. Princip je jedi dva tri dana normalno (bez bahanalija) pa jedan dan udri brigu na veselje i tako u krug.
. Pa dokle višeeeeeeee. Želim! Šmrc... 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.