Debelka

da odgovorim...daleko smo mi dalekooo..."u Bec u Nemacku" i danas ludo vreme,valjda cemo sutra nastaviti sa suncanjem...a za uzine sta znam,mnogi su mi u pocetku dijete pisali bas ono sto i Lolita,da jedem,da ne gladujem,da je to u sustini malo kalorija...sta znam...mljac mljac,dinjice i lubenice...i ja ih sutra kupujemmm...sutra vocko,kad pre?
Lolita

da znas da sam przila sampinjone,na kasici maslinovog ulja,pa papriku na pola,jer moze i ziva da se jede,dodala samo krastavca,kad je ovo bilo gotovo,jer je ostalo tek malo,a salatu vec bila pripremila,tj iseckala krastavac,jer ga tako volim vise nego posoljenog i sa uljem,a ostatak samo ubacila i "ugrejala" takoreci...ali ne gledaj ti na mene..ja sam po nekim pitanjima cudak...kod mene idu mnoge stvari koje kod drugih ne...npr.kad nisam bila na dijeti u supu obicnu zutu sa rezancima dodala koliko puta onako vrucu malo mleka...za to jos nisam od nikog cula,verujem ni ti
Danasnji meny
81/91 jos deset danaaaaa tra la la la la ugljenohidratni OMILJENKOOOO
D: sta drugo nego banana
U: neplanirana,dobro da sam imala plazmicu zbog dece,3 kom
Vec mi nije bilo dobro,a ponela samo vode,reko brzo cemo,a ono od ujutru do 14:30h
R: punnnn tanjir spageta sa prelivom od paradajza domacim,kafa
V: 2 mersy,bananica cok,1 kocka crne cokoladeIiii da gledam ja onu moju svesku sa planom za dijetu i ne verujem,pa mene juri vodenko..evo samo sto me ne stigne...za petama mi je,ovaj krug zavrsim sa vocnim sutra,i jos jedan od 4dana i stize me vodenkooo....za 6dana..tra la la...