ja ti saljem

)bez komentara,..mada ja upisujem evo tek za juce,a bilo je ovako
mada je dr stvarno fina bila,...ali eto...
bar se nadam da je sada posle tri dana sve ok,tj da ce biti i da sutra konacno ustajem bez stresa i pijem jutarnju kafu u 8h,a ne pravo kod tetka zube...

No dobro, necem da brjlnem ovaj put ni jednom!!!!

retka si da cujem da se ne boji zubara
,kafa

a da sam dodala mesiku, onda bi bio problem, eh ta moja čudna glava i laganje sebe same 

do sada jos nisam cula da se nekom to desilo...eto tebi i meni...
pa kad vise nisam izdrzala,mada iskrena da budem nije dugo,fina je jako,pa mi dala bocu i to sekla cupala,ali sam i sa bocom osetila...e sad od ponedeljka evo danas petak meni rana ne zarasta,u utorak mi "gurala" nesto nazad,kontam tu kost,ali ja imam podliv oko 2-3 cm sa unutrasnje strane...jel kod tebe to bilo tako nekako ili si bolje prosla? Pomagaj,sta da radim pa mene ovo i dalje boli,neki dan cistim tepih i nema sanse sagnuta,otkida me,nekad me presece bas,a ne mogu ni da hodam,jer svaki korak osecam bol...trebalo bi biti svakim danom bolje,a ono...jos juce mi izbije taj podliv na obrazu,zeza me ko god vidi da me muz ujeda
ali imam neki los predosecaj da ovo jos nije gotovo...i za kraj da...pa ja nemam onog "zelea" u rani,da mi je rana kao pokrivena,nego samo rupa...

na bazenu,pa.....
oko 22:00 manje i od sake kikirikija,pih..

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.