Odgovori 213 postova
dijetarnik
  • Pali Debela
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 7 godine

Re: dijetarnik

od Pali Debela » pre 7 meseca

Kako si, Slonce? Kako ide? Uvek pomislim kada se ne javljas da si mozda odustala od dijete za sada, ali ne mora da znaci, mozda ide super pa se ne javljas. Pisi kad stignes! :009:
  • slonche88
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od slonche88 » pre 7 meseca

Dobro pomislis :D

Ako me nema ovde, to znaci da nema ni dijete. :prasence: Svasta mi se izdesavalo ove godine, preokrenuo mi se zivot pomalo, doslo je do nekih lepih promena i mislim da bih lepo sve to zaokruzila kad bih i svoj izgled i zdravlje malo dovela u red.

Tako da idemo opet od sutra. :31:

13. septembar / 1. dan / proteini

D: limunada (nemam trenutno nista drugo od voca kod kuce, a necu imati vremena ujutru ni da nabavim, ali kad se budem vratila s posla idem u nabavku; beleska sebi da uzmem i neki zamrznuti mix ako mi se opet desi da ostanem bez voca, neka bude tu kao rezerva)
    R: jaja ili cezar salata, zavisi sta mi se vise bude jelo
    V: jaja, parce hleba, jogurt (hleb i jogurt ne bi trebalo da idu ovde, bolje bi bila neka salata verovatno, ali ovo je UN na moj nacin :D )

Toliko od mene za veceras, nadam se da se kuckamo redovno bar do Nove godine da vidimo sta cemo da uradimo :veseljak:
  • Pali Debela
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 7 godine

od Pali Debela » pre 7 meseca

Challenge accepted! Kuckamo se do Nove i da vidimo sta mozemo da uradimo! :pivo:
Odgovori 213 postova