Imam stvarno veliki visak i to manje-vise celog zivota. Smatram da sam puno toga propustila u zivotu zbog te kilaze. Puno putovanja, izlazaka, provoda... Samo zbog tog mog kompleksa. Ljubav prema sebi ne postoji. Pokusavam da je steknem. Da postepeno radim na sebi, menjam se i zavolim sebe. Zdravlje mi je trenutno ok, ali vec osecam posledice. Bolovi u kolenima, brzo umaranje, nula kondicije. Decka nemam vec par godina jer eto, ko moze da me zavoli kad ni samu sebe ne volim?
Sto se tice dijete, ne zelim dijetu. Zelim da to bude nacin na koji cu se hraniti do kraja zivota. Pocela sam pre par dana i vec sam smrsala 2 kilograma koja mi izgledaju tako beznacajno i minijaturno. Meso ne konzumiram iz nekih svoji razloga vec neko vreme, ali zato konzumiram sve ostale proizvode zivotinjskog porekla. I mleko i sireve i jaja. Izbacila sam testenine i hleb jer ne umem da stanem to mi je slabost. Przene stvari cu malo redukovati, ali ih necu skroz izbaciti jer je ovo borba na duge staze i nacin na koji cu se hraniti celog zivota.

09.06.2017.
D: Sejk (zitarice, pola solje hladnog mleka, jedna banana)
U: Jedna banana
R: 2 przena jajeta + salata od paradajza, krastavca i luka
U: nekoliko zrna kikirikija, badema i indijskog oraha
V: obareni pirinac sa sampinjonima + kockica feta sira
P.S. Kako da postavim stiker? Pratila sam uputstvo ali mi forum ne dozvoljava da kopiram link sajta sa stikerima...

"You can’t post image, email or url links. Please remove Ticker Factory"