home   chat  blog 

Dijeta.net

Pravo mesto za sve buce i one druge
Danas je 06 Sep 2010, 04:29

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Najuspesniji forumashi
PostPoslato: 02 Mar 2010, 12:54 
Amater
Amater
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2009, 23:45
Beo, sjajno si razradila ideju! :23: :01: Čini mi se da svi osećamo kako nam nešto dragoceno nestaje sa foruma ili se zagubi. Nije to samo zbog novih članova - iako će njima veoma olakšati snalaženje i dati jak podsticaj u onom najtežem delu otpočinjanja dijete. :) Evo ja sam tu već par meseci a nisam nikad čula za Kalesiju! :oops: Korisno bi to bilo svima ostalima. Starim članovima da dobiju instant "boost up" pozitivne energije i optimizma - zatreba to svakom ponekad! Onima koji su "obavili posao" da se podsete teških/lepih faza i svog uspeha - da se ne pojave kao "povratnici" ako im u životu ponovo naidju slične krize... A opet nemamo baš svakodnevno na forumu mnoštvo novih takvih sjajnih primera - neće administratori biti svakodnevno zatrpani takvim poslom - nažalost :007: ! A i mi smo tu da im (pp-om ili ovde na "Sugestijama...") predložimo da se nešto nadje na novoj važnoj temi (i/ili pdf-u). Takodje, ko god prodje svoj cilj (a kako UNka preovladjuje zna se kad je to) bilo bi lepo da se sam javi administratoru, naravno ako to želi, i ukaže na svoj "završna reč" post i/ili pre/posle sličice. Naravno sve prema sopstvenoj želji, ali bi neke osnovne informacije trebale da se nadju u takvom postu: težina pre/posle (jer i ticker-i imaju rok trajanja!), godine, visina, metoda... a lepo bi bilo da ukratko dobijemo i lična iskustva, zaključke i utiske.

Vrh

Tema posta: Re: Najuspesniji forumashi
PostPoslato: 21 Avg 2010, 15:25 
Amater
Amater
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2008, 21:07
I meni se cini kao odlicna ideja, s tim sto bih (da se ja pitam :D ) ubacivala u tu temu ili podfotum, sta god, svaki dnevnik koji se po necemu istice...Neko je extra motivisan, neko pobedi neke poremecaje u ishrani, neko pogled na zivot, a neko impresivan broj kg - i to su stvari koje nam posluze za instant motivaciju, a nemamo svi uvek vremena da provedemo nekoliko sati citajuci sve teme u podrazi za necim. A bilo je i dnevnika onih koji znaju stvarno puno o ishrani i to se videlo kroz svaki post... Evo ja pre neki dan nadjem stranicu Ivoninog dnevnika koju sam sacuvala u pdf formatu pre godinu dana...Devojka koliko se secam nije izgubila sve kilograme ali je imala odlicne jelovnike, a i bila je mojih godina i to su dnevnici koji privlace moju paznju i zelim da uocim na cemu gresimo - ovo drugo je ipak subjektivno ali ipak :oops: , a i znate onu: pametni uce na tudjim greskama, glupi na svojim, a moroni ni na svojim, sto bi dakle mene kategorisalo u trecu grupaciju :D
I opet da se ja pitam :evil: , ipak bi to bio podforum i da tu imamo temu sa citatima, pa fotke, mislim da se sve to nekako organizuje i ne mogu da naglasim koliko je bitno to sto bi sve bilo na jednom mestu, a nekima mozda cak i podsticaj da se bas oni nadju tu. A ako je pitanje raspolozive memorije na forumu - sto ne bismo cuvali dnevnike u pdf formatu na nekom drugom sajtu, ima toliko onih za cuvanje dokumenata, ili (nemojte mi zameriti na ovom komentaru) da eventualno obrisemo neke teme koje niko ne komentarise i koji su kopirani sa drugih sajtova - znam i sama da sam bespotrebno postavljala neke teme o dijetama na koje i vrabci mogu da kazu rec vise, i tako se te teme poistovete sa onima koje su ljudi prevodili sa engleskog ili licno pisali i koje me uvek oduseve pa neke procitam i po vise puta... :) - a mozete ih naci samo ovde!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]