DIJETE ZDRAVLJE LEPOTA  VEŽBANJE DUH/TELO TABLICE I ALATI RIZNICA
RECEPTOTEKA  

FORUM

O NAMA
MARKETING
KONTAKT
HOME
  Najčitanije:
UN dijeta
Mesečeva dijeta
Dijeta sa jabukama
Dijeta sa jajima
Pritkinova dijeta
Iskustva
Dijeta recepti
knjige Knjige
Zabava
 
Zapamti i podeli sa drugima!
   
  Izračunajte:
Nutritivne tablice
Indeks telesne mase
Bazalni metabolizam
Potrošnja kalorija
Tablica težina
 

 

 

 

O nama

 
Ideja
Ideja o nastanku ovog sajta potekla je od par elegantno popunjenih osoba koje su rešile da na jednom mestu sakupe što više efikasnih dijeta koje mogu biti od pomoći punijim osobama da budu manje pune :-)

Plan
Na stranicama Dijeta.net-a - trudićemo se da za vas postavimo odabrane i najefikasnije dijete sa što više pratećih detalja (sitnice koje život znače) koji će vam olakšati da dosezanje cilja bude što prijatnije.

Odgovornost
Kao što je rečeno u prvom stavu, ovo je zbirka dijeta a ne medicinski sajt. Svako od nas je posebna ličnost sa posebnim potrebama, zdravstvenim stanjem i, naravno, svako od nas odgovara za svoje postupke. Dakle, ukoliko želite da sprovodite neku od dijeta spomenutih na ovom sajtu - naš savet je da se konsultujete sa vašim lekarem, nadrilekarem, šamanom ili nekom drugom osobom u koju VI imate poverenja i za koju mislite da će VAMA dati najkvalitetniji savet. Odgovornost uredništva sajta www.dijeta.net je ravna 0 (nuli) ukoliko nešto pođe naopako pri korišćenju neke od navedenih dijeta.

Uredništvo se takođe ograđuje od sadržaja drugih sajtova koji se reklamiraju na stranicama dijeta.net-a tj. ne može garantovati o kvalitetu usluga, proizvoda ili nečega trećeg što se na reklamiranim sajtovima nudi.

Uslovi korišćenja sajta
Sajt se nalazi pod Creative Commons 3.0 licencom a šta to praktično znači možete pročitati OVDE.

Aktivnosti na sajtu
Sajt se ažurira 2 puta nedeljno, a komentari i nove teme mogu se svakodnevno dodavati na forumu.

Imate priču koju bi ste voleli da podelite sa drugima?
Ako imata sopstvena iskustva - podelite ih sa nama - rado ćemo ih objaviti. Najveći imperativ hiljadama ljudi koji ovoga trenutka pokušavaju da dostignu željenu težinu je upravo lično iskustvo kroz koje je neko prošao i uspeh koji je postigao.

Finansiranje sajta
www.dijeta.net se finansira isključivo od reklama i to tek toliko da može normalno da funkcioniše. Ukoliko imate sajt i zainteresovani ste da se oglašavate na www.dijeta.net - uvek se možete obrati uredništvu na e-mail. Prosečna mesečna posećenost sajta je oko 100.000 poseta.

Zaključak
Želimo da www.dijeta.net bude sajt sa stabilnom posetom gde će posetioci aktivno pomagati na izgradnji sajta putem priloga, komentara, sugestija i sl. Ne zaboravite - zajedno smo jači, a uz jačinu možemo da budemo i - vitkiji! 

FaceBook stranica:


  Dijeta.net i na:  
Facebook grupa
Twitter
Google+
     

Pomozite zivotinjama za vreme hladnog vremena!

 

 

   

reklama

[ Vrh stranice ]
   

   

Sadržaj ovog sajta je vlasništvo www.dijeta.net-a :: Neka prava su zadržana i nalaze se pod Creative Commons 3.0 licencom. To znači da se mogu preuzimati tekstovi ali mora biti imenovan pravi izvor informacije (link prema sajtu www.dijeta.net), sadržaj se ne sme koristiti u komercijalne svrhe i ne sme se menjati na bilo koji način

Copyright: dijeta.net 2007-2016.