DIJETE ZDRAVLJE LEPOTA  VEŽBANJE DUH/TELO TABLICE I ALATI RIZNICA
RECEPTOTEKA  

FORUM

O NAMA
MARKETING
KONTAKT
HOME
  Najčitanije:
UN dijeta
Mesečeva dijeta
Dijeta sa jabukama
Dijeta sa jajima
Pritkinova dijeta
Iskustva
Dijeta recepti
knjige Knjige
Zabava
 
Zapamti i podeli sa drugima!
   
  Izračunajte:
Nutritivne tablice
Indeks telesne mase
Bazalni metabolizam
Potrošnja kalorija
Tablica težina
 

 

 

 

Marketing

 


Dijeta.net beleži preko 300.000, od toga preko 200.000 jedinstvenih (statistički prikaz) poseta mesečno. Da li u ovom podatku vidite neki interes za reklamiranje vašeg proizvoda i/ili usluga? Ukoliko želite da postavite vaš reklamni baner ili link na stranice dijeta.net-a na raspolaganju su vam:

Baneri - Veliki baner (veličina 468 x 60px) nalazi se na vrhu svih stranica na mestu br. 1 kao i mali baner (180 x 60px) koji se postavlja sa desne strane (pogledajte donju sliku).

Linkovi - Reklamni linkovi se postavljaju u desnu kolonu i mogu imati najviše 4 reči a vode prema prezentaciji koju reklamirate;

Tekstovi - Reklamni tekstovi podrazumevaju vaš propagandni materijal koji se postavlja u okviru odabrane rubrike. Jedina razlika u odnosu na klasični tekst je slovo M i natpis "marketing".

Posebni zahtevi - Ukoliko imate posebne zahteve za oglasavanje (nestandardan baner, različite vrste promo materijala i sl.) javite se na naš email ( dijetan@gmail.com ) radi dogovora.

Cenovnik - cene u donjoj tabeli su izražene u EUR; za fizička i pravna lica sa teritorije Srbije računa se dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan fakturisanja

Reklamni materijal /Period
1 mesec
3 meseca
Baner VELIKI U ZAGLAVLJU (468 x 60px)
70
180
Baner DESNO - MALI (180 x 60px)
50
120
Baner DESNO - VELIKI (180 x 300px)
90
240
Baner LEVO (130 x 130px)
60
150
Reklamni tekst
70
180
Linkovi (do 4 reči)
20
50


Pozicija vašeg reklamnog materijala
- Bilo da su u pitanju baneri, linkovi ili reklamni tekstovi, iznajmljivanje se vrši na 1 ili 3 meseca a pozicije su konstantne tj. na jednoj istoj poziciji ne mogu biti prikazana dva ili više reklamna banera ili linka (nema rotirajućih banera). Gornja ponuda važi za stranice sajta dijeta.net i ne obuhvata forum i receptoteku (ukoliko želite reklamu i na forumu i receptoteci molimo vas da zatražite dodatne informacije)

Kontakt - Imate pitanje ili ste se odlučili za našu uslugu? Javite nam se na e-mail: dijetan@gmail.com

Nemate baner - Ukoliko nemate svoja grafička rešenja za banere - naši dizajneri će se pobrinuti da dobijete moderna i lako uočljiva rešenja. Cene izrade banera su izuzetno popularne i kreću se oko 5 EUR za veliki baner.

Dodatne napomene - Redakcija zadržava pravo izbora banera, linkova i tekstova koje će postaviti na stranice dijeta.net-a. Sadržaj sajta dijeta.net je prevashodno postavljen za potrebe informisanja i edukacije. Takođe, sajt ima linkove ka drugim sajtovima za koje ne može snositi odgovornost jer su u pitanju marketinški oglasi.

 

 


 

FaceBook stranica:


  Dijeta.net i na:  
Facebook grupa
Twitter
Google+
     

Pomozite zivotinjama za vreme hladnog vremena!

 

 

   

reklama

[ Vrh stranice ]
   

   

Sadržaj ovog sajta je vlasništvo www.dijeta.net-a :: Neka prava su zadržana i nalaze se pod Creative Commons 3.0 licencom. To znači da se mogu preuzimati tekstovi ali mora biti imenovan pravi izvor informacije (link prema sajtu www.dijeta.net), sadržaj se ne sme koristiti u komercijalne svrhe i ne sme se menjati na bilo koji način

Copyright: dijeta.net 2007-2016.